Nordlux Omari 3-skinne, 3x3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11249-0

New product

Nordlux Omari 3-skinne, 3x3,2W, 320lm, sort Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Dette minimalistiske og strømlinede loftlys med tre spots passer perfekt til de fleste indretninger. MoodMaker (tretrinsdæmper) på vægkontakten gør det nemt for dig at skabe den helt rigtige hyggelige stemning.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (3-trins)
Lysstyrke 3x320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 12 cm.
Længde 78 cm.
Bredde 3,5 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3x3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 649,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Omari 3-skinne er en stilfuld og moderne lampe, der tilføjer en fantastisk belysning til ethvert rum. Denne lampe består af en skinne, hvor tre separate lamper kan justeres individuelt for at opnå den ønskede lysretning.

Dette produkt har en effekt på 3W og tilsluttes nemt til en 230V stikkontakt, hvilket gør det meget praktisk og brugervenligt. Lampen er designet til at levere en lysstyrke på 320 lumens, der sikrer tilstrækkelig belysning til de flestes behov.

En vigtig faktor at bemærke ved dette produkt er dets høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85, vil lyset fra Nordlux Omari 3-skinne fremhæve farverne på en smuk og naturlig måde. Dette betyder, at du får et ægte og levende lys, der viser alle farver i deres rette nuancer.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne lampe er derfor bedst egnet til indendørs brug og bør ikke udsættes for fugtige omgivelser.

Nordlux Omari 3-skinne er i en smuk sort farve, der passer perfekt til moderne og stilfuld indretning. Denne lampe er ideel til brug i stuer, køkkener, soveværelser eller enhver anden del af dit hjem, hvor du har brug for ekstra belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".