Nordlux ASK 36 loftlampe, 18W, IP44, hvid

Nordlux Nordlux

9281-0

New product

Nordlux ASK 36 loftlampe, 18W, IP44, hvid Udvid

Klassisk plafond med matteret skærm. IP44. Plafonden er blandt andet ideel til brug i gang, bryggers eller kælder. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 299,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Om Nordlux ASK 36 loftlampe, 18W, IP44, hvid

Effekt: 16W.

Indgangsspænding: Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysfordeling: Har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

LED-kvalitet: Ved brug af LED af den højeste kvalitet, sikres en lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken over tid. Den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner: 105 x Ø360 mm.

Vandtæthed: IP44-klassen gør lampen velegnet til brug i rum med fugtig luft og mod vandstænk på fronten.

Den Nordlux ASK 36 loftlampe er en stilfuld og moderne løsning til belysning i badeværelser, køkkener eller andre rum, hvor der kræves en lys og behagelig atmosfære. Den hvide farve giver et rent og enkelt udtryk, der passer godt til mange typer indretning.

Med den lave effektforbrug på 16W kombineret med den høje lysfordeling på 120 grader får du en energieffektiv og funktionel belysning, der giver et behageligt lys i rummet.

Den lange levetid på 30.000 timer gør denne loftlampe til et pålideligt valg, der bidrager til en langsigtet belysningsløsning i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med IP44-klassen kan du være sikker på, at lampen kan tåle fugt og vandstænk, hvilket giver dig frihed til at placere den, hvor du har brug for den mest.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 105 mm.
Diameter 360 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 16W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".