Nordlux MASON Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11113-0

New product

Nordlux MASON Væg LED, Hvid Udvid

Mason er en lille og praktisk læselampe, der monteres på væggen. Med sit simple og lette design egner væglampen sig som belysning flere steder i hjemmet. Belysningsfladen har en god spredningsvinkel, og afgiver et behageligt og effektfuldt lys, der med sin integrerede on/off-funktion i vægbeslaget fuldender den høje funktionsværdi.


Læs mere..

DKK 499,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux MASON Væg LED i hvid

Denne Nordlux MASON Væg LED er det perfekte valg, når det kommer til belysning af dit hjem. Med en effekt på 5W er denne væglampe både energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved denne væg LED er dens imponerende lysstyrke på 1600 lumens og en høj spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at du kan nyde en optimal belysning i ethvert rum. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller i gangen, vil denne væglampe give dig det rette lys til at udføre dine daglige aktiviteter.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at denne væg LED vil give dig et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt, da det gør rummet mere levende og behageligt at opholde sig i. Du vil sætte pris på, hvordan lyset fra denne lampe vil forbedre atmosfæren i dit hjem.

Høj kvalitet og funktionalitet er nøgleordene for denne Nordlux MASON Væg LED. Den er designet til at opfylde langt de flestes behov, hvilket gør den til et ideelt valg for ethvert rum i dit hjem. Uanset om du har brug for ekstra belysning i køkkenet, i badeværelset eller på kontoret, vil denne væglampe opfylde dine forventninger.

Sammenfattende kan det siges, at Nordlux MASON Væg LED i hvid er en moderne og stilfuld lampe, der leverer effektiv belysning i ethvert rum. Med dens imponerende lysstyrke, jævne lysfordeling og høje lyskvalitet er denne lampe det perfekte valg for dig, der ønsker et naturligt og behageligt lys i dit hjem.

Lyset
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".