Nordlux MASON Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11113-0

New product

Nordlux MASON Væg LED, Hvid Udvid

Mason er en lille og praktisk læselampe, der monteres på væggen. Med sit simple og lette design egner væglampen sig som belysning flere steder i hjemmet. Belysningsfladen har en god spredningsvinkel, og afgiver et behageligt og effektfuldt lys, der med sin integrerede on/off-funktion i vægbeslaget fuldender den høje funktionsværdi.


Læs mere..

DKK 499,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv belysning med Nordlux MASON Væg LED, Hvid

Med Nordlux MASON Væg LED får du en effektiv og stilfuld belysningsløsning til dit hjem. Denne væglampe har en effekt på 5W og tilsluttes let til en 230V forsyning.

Nordlux MASON Væg LED er kendt for sin høje lysstyrke på 1600 lumens. Dette betyder, at lampen producerer stærkt lys, der nemt oplyser rummet. Den har også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer, at lyset fordeles jævnt og dækker et stort område.

En vigtig faktor at overveje ved valg af en lyskilde er lyskvaliteten. Med Nordlux MASON Væg LED kan du være sikker på en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi indikerer, hvor godt lampen gengiver farverne i det oplyste rum. En høj RA værdi betyder, at lampen viser farverne flot og ægte, hvilket skaber en behagelig atmosfære i dit hjem. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Nordlux MASON Væg LED er designet i en stilren hvid farve, der passer godt ind i de fleste indretningsstile. Den har en moderne og minimalistisk form, der tilføjer et strejf af elegance til væggen. Lampen er også nem at installere og montere, hvilket gør den til en praktisk løsning til ethvert rum.

Uanset om du har brug for effektiv belysning i stuen, soveværelset eller på kontoret, er Nordlux MASON Væg LED et pålideligt valg. Dens høje lysstyrke, brede spredning, gode lyskvalitet og nemme installation gør den til en ideel lyskilde i ethvert hjem.

Vigtige informationer:

  • Produktnavn: Nordlux MASON Væg LED, Hvid
  • Effekt: 5W
  • Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 1600 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Lyskvalitet med RA værdi: 80-85
Lyset
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".