Nordlux Orbiform pendel, E27, røgfarvet

Nordlux Nordlux

11260-0

New product

Nordlux Orbiform pendel, E27, røgfarvet Udvid

Orbiform emmer af eksklusivitet og glamour. Serien kombinerer børstet messing med en pentagon-formet glaskuppel prydet med et smukt diamantmønster, der fremhæver glassets glans, og giver en enestående lyseffekt i rummet. Det smukke glas giver associationer til tiden med interiør i krystal, som igen er blevet et populært indretningselement.

Orbiform pendel bidrager til en stilfuld atmosfære og behagelig stemning. Brug den over spise- eller sofabordet eller oplys et mørkt hjørne i stuen, hvor lysmønsteret vil reflekteres flot på væggen.


Lyset 
Fatning  E27 (Lyskilde medfølger ikke)
Dæmpbar Ja med kompatibel pære
Dimensioner
Højde 21,5 cm
Diameter 23 cm
Bredde 23 cm
Effekt & spænding
Spænding 230V
Max Watt 40W
Andet info
IP klasse IP20
Materiale  Metal, glas

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dageNordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".