Nordlux Pære R50 3,9W 250LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

11026-0

New product

Nordlux Pære R50 3,9W 250LM 2700K dæmpbar, Klar Udvid

DKK 52,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Pære R50 3,9W 250LM 2700K dæmpbar, Klar er en lyskilde, der nemt kan tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning. Denne pære er designet til at give et behageligt og naturligt lys i rummet. Med en lysstyrke på 250 lumens er pæren egnet til at belyse mindre områder eller bruges som en ekstra lyskilde i større rum. Denne pære er ideel til steder som gangområder, badeværelser eller som accentbelysning i stuen. Det særlige ved Nordlux Pære R50 er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85, sikrer pæren, at farverne vises naturligt og ægte. Dette betyder, at møbler, genstande og interiør vil fremstå i deres sande farvenuancer under lyset fra denne pære. Uanset om du læser en bog, ser tv eller laver mad, giver pæren et behageligt og klart lys, der er tilstrækkeligt til de flestes behov. En ekstra fordel ved denne pære er dens dæmpbare funktion. Det betyder, at du kan justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Om det er et hyggeligt aftenmiljø eller arbejdsbelysning, kan denne pære tilpasses efter behov. Nordlux Pære R50 3,9W 250LM 2700K dæmpbar, klar er en pålidelig og holdbar lyskilde, der vil tjene dig i lang tid. Med dens klare design kan den nemt integreres i enhver lampe eller armatur. Denne pære er et ideelt valg for dem, der søger et pålideligt og kvalitetsorienteret lysprodukt til deres hjem eller kontor.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 250 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".