Nordlux Pære R63 5,2W 345LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

11027-0

New product

Nordlux Pære R63 5,2W 345LM 2700K dæmpbar, Klar Udvid

DKK 62,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Lyskvalitet og funktion

Nordlux Pære R63 er en energieffektiv LED-pære, der er ideel til både privat og kommerciel brug. Med en lysstyrke på 345 lumens og en farvetemperatur på 2700K, producerer denne pære et varmt og behageligt lys. Den dæmpbare funktion gør det muligt at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Lyskvaliteten på Nordlux Pære R63 er i topklasse med en RA (Color Rendering Index) værdi på 80-85. Dette betyder, at pæren viser farverne på en naturlig og ægte måde, hvilket er vigtigt i forskellige rum som stue, køkken eller kontor. Uanset om du læser en bog, laver mad eller arbejder, vil lyset fra denne pære sikre en behagelig og visuelt tiltalende oplevelse.

Installation og brug

Nordlux Pære R63 tilsluttes let til en standard 230V forsyning. Pæren har en E27 fatning, der passer til de fleste lamper og armaturer. Den kan installeres i loftslamper, pendler og andre belysningsenheder, der er designet til at bruge R63-pærer.

Med den integrerede dæmpningsteknologi kan du nemt justere lysstyrken efter behov. Brug en dæmpbar lyskontakt eller en kompatibel lysdæmper for at opnå ønsket lysstyrke. Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter og skabe den ønskede stemning i rummet.

Energieffektivitet og holdbarhed

Nordlux Pære R63 bruger kun 5,2 watt strøm, hvilket gør den til en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde. Sammenlignet med traditionelle glødepærer kan denne LED-pære hjælpe dig med at reducere energiforbruget og spare på elregningen.

Pæren har desuden en lang levetid, der sikrer, at du ikke behøver at skifte den ofte. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer kan du nyde godt af det behagelige lys i lang tid, før du skal udskifte pæren.

Samlet set er Nordlux Pære R63 5,2W 345LM 2700K dæmpbar en pålidelig og alsidig lysløsning, der opfylder behovene hos de fleste brugere. Uanset om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller i offentlige områder, vil denne pære sikre et behageligt lys og en æstetisk belysning.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".