Nordlux Chicago 4 skinnespot, 4x4,6W, 345lm, GU10, børstet stål

Nordlux Nordlux

10696-0

New product

Nordlux Chicago 4 skinnespot, 4x4,6W, 345lm, GU10, børstet stål Udvid

Lys er en praktisk nødvendighed, som påvirker vores opfattelse af rum og vores livsglæde. Derfor er det vigtigt at vælge et virkningsfuld spot som Chicago, der giver et godt og jævnt fordelt lys.


Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Chicago 4 skinnespot - børstet stål

Den Nordlux Chicago 4 skinnespot er et stilfuldt og moderne belysningsvalg til dit hjem. Med en effekt på 4.8W er denne skinnespot energivenlig og miljøvenlig, samtidig med at den leverer optimal lysstyrke. Med en lysstyrke på 345 lumens er denne skinnespot ideel til at skabe et klart og behageligt lys i dit rum. Den børstede stålfinish giver et elegant og tidløst udseende, der passer ind i enhver indretningsstil.

En af de vigtigste funktioner ved denne skinnespot er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten i top, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og realistisk atmosfære i dit rum. Uanset om du bruger belysningen til at arbejde, læse eller blot skabe en hyggelig stemning, vil denne skinnespot imødekomme dine behov.

Energibesparelsen og lang levetid er også værd at bemærke. Med en effekt på kun 4.8W sparer du energi og penge på din elregning. Denne skinnespot er designet til at være driftssikker og vil give dig mange timers belysning uden at skulle udskifte pærer regelmæssigt. Dette gør den til et pålideligt valg for både private hjem og erhvervsbrug.

Samlet set er Nordlux Chicago 4 skinnespot et værdifuldt og stilfuldt valg til dit hjem. Med dens effektive energiforbrug, høje lyskvalitet og holdbarhed er denne skinnespot en klassisk belysningsløsning, der vil opfylde dine behov. Vælg Nordlux Chicago 4 skinnespot i børstet stål for at tilføje et moderne touch til dit rum og skabe en behagelig og indbydende atmosfære.

Lyset
Lysstyrke 345 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.8W


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".