Nordlux Explore Væglampe Flex 3W, Hvid

Nordlux Nordlux

10814-0

New product

Nordlux Explore Væglampe Flex 3W, Hvid Udvid

Explore flex væglampe fra Nordlux er en fin lampe, med et helt enkelt design. Lampen er ideel som sengelampe til børneværelset, teenageværelset, soveværelset eller i sommerhuset. Flex-armen gør at lyset kan rettes derhen, hvor du har behov for det.


Læs mere..

DKK 279,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet:

Effekt: 3W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 110 grader

RA værdi: 80-85

Den Nordlux Explore Væglampe Flex 3W i hvid er en smart og moderne væglampe, der passer perfekt ind i ethvert rum. Med dens fleksible arm kan du justere lyset, så det rammer præcis det område, du ønsker.

Med en effekt på 3W er denne væglampe miljøvenlig og energibesparende. Du kan tilslutte den direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på 110 grader sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette betyder, at du får et klart og behageligt lys uden skygge og blænding.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises flot og ægte. Dette naturlige lys gør det behageligt at arbejde, læse eller slappe af i rummet, da farverne ikke bliver forvrænget eller ændret.

Med Nordlux Explore Væglampe Flex 3W får du en holdbar og stilfuld lampe, der passer til enhver indretning. Med dens enkle og elegante design kan den nemt integreres i forskellige rum, som f.eks. stuen, soveværelset eller kontoret.

Denne væglampe er designet til at opfylde langt de flestes behov med dens høje lyskvalitet og fleksibilitet. Uanset om du har brug for ekstra lys til at læse, arbejde eller bare skabe en hyggelig atmosfære, så kan Nordlux Explore Væglampe Flex 3W opfylde dine ønsker.

Lyset
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".