Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

10887-0

New product

Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Hvid Udvid

Helva Double Basic er en moderne og minimalistisk væglampe med integreret LED og en høj beskyttelsesgrad på IP44, der gør den perfekt til fugtige rum som badeværelset.

Væglampen giver smukt og naturligt lys, R90, der slukkes og tændes ved brug af kontakten på væggen. Helva Double Basic kan monteres lodret og vandret, hvilket giver dig mulighed for at skabe godt lys rundt om spejlet. Hvis du ønsker at montere lampen på skabet, er dette også muligt ved brug af det inkluderede beslag.


Læs mere..

DKK 449,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produkt beskrivelse:

Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Hvid, er en moderne og stilfuld lampe, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem. Den er designet til at give en behagelig belysning med høj lyskvalitet og er ideel til både funktionelt og dekorativt lys.

Med en effekt på 9W og en lysstyrke på 900 lumens er denne væglampe både energieffektiv og lysstærk. Den lyser op i et flot og klart lys, der giver en behagelig atmosfære i rummet. Med en RA værdi på 90-95 har denne lampe en ekstra høj lyskvalitet, der sikrer, at farverne vises levende og naturligt. Dette gør den velegnet til selv de mest krævende situationer, hvor en høj lyskvalitet er vigtig.

Væglampen er udstyret med to individuelle lyskilder, hvilket giver mulighed for at skabe en symmetrisk belysning i rummet. De justerbare lampehoveder giver mulighed for at rette lyset præcist, hvor det er behov for det. Dette gør lampen alsidig og fleksibel i brug, så den kan tilpasses til forskellige behov og rum.

Den hvide farve på lampen giver et rent og stilfuldt udseende, der passer ind i enhver indretning. Den enkle og elegante design gør det nemt at kombinere lampen med andre møbler og indretningsstile.

Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Hvid, er et pålideligt og holdbart produkt af høj kvalitet. Den er fremstillet af robuste materialer, der sikrer, at lampen holder i lang tid og bevarer sit flotte udseende. Den er nem at montere og er velegnet til både hjemmet, kontoret eller andre steder, hvor en effektiv og stilfuld belysning er ønsket.

Lyset
Lysstyrke 900 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".