Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Sort

Nordlux Nordlux

10888-0

New product

Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Sort Udvid

Helva Double Basic er en moderne og minimalistisk væglampe med integreret LED og en høj beskyttelsesgrad på IP44, der gør den perfekt til fugtige rum som badeværelset.

Væglampen giver smukt og naturligt lys, R90, der slukkes og tændes ved brug af kontakten på væggen. Helva Double Basic kan monteres lodret og vandret, hvilket giver dig mulighed for at skabe godt lys rundt om spejlet. Hvis du ønsker at montere lampen på skabet, er dette også mulig ved brug af det inkluderede beslag.


Læs mere..

DKK 449,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Beskrivelse af Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe, Sort

Denne Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe er en elegant og stilfuld lampe i sort farve, der passer perfekt til ethvert moderne rum. Den har et dobbelt design, hvilket giver en ekstra touch af stil og elegance til dit hjem.

Med en effekt på 9W er denne væglampe energieffektiv og kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 900 lumens er Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe ideel til at skabe en behagelig og lys atmosfære i ethvert rum. Den har en ekstra høj lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95. Dette betyder, at lampen producerer et livligt og naturligt lys, der fremviser alle farver flot og sprudlende.

Denne lampe er velegnet til selv de mest krævende situationer, hvor præcist og klart lys er afgørende. Uanset om det er til hjemmebrug eller professionelle omgivelser, leverer Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe en overlegen lyskvalitet, der sikrer, at du kan se tingene i deres ægte farver.

Designet med fokus på funktionalitet og æstetik, er denne væglampe nem at montere på væggen og har en holdbar konstruktion, der sikrer langvarig brug. Sortfarven giver den et moderne og tidløst udseende, der passer til enhver indretning og stil.

Uanset om du ønsker at belyse din stue, soveværelse, gang eller et andet rum i dit hjem, vil Nordlux Helva Basic Dobbel Væglampe være den perfekte løsning. Med dens høje lyskvalitet, energieffektivitet og attraktive design er denne lampe et sikkert valg, der vil opfylde dine belysningsbehov på smukkeste vis.

Lyset
Lysstyrke 900 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".