Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

10890-0

New product

Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Børstet nikkel Udvid

Helva Double er en moderne og minimalistisk væglampe med integreret LED og en 2-step Moodmaker SceneSelect funktion, der kan dæmpe lyset ved en simpel berøring og skifte temperaturen på det smukke og naturlige lys, R90. Da væglampen har en høj beskyttelsesgrad, er denne ideel til brug i fugtige rum, som badeværelset.

Moodaker funktionen i form a en stepless touch kontakt kan både dæmpe, tænde/slukke og ændre lysets temperaturen fra varm til kold. En kort berøring giver dig muligheden for at skifte mellem koldt og varmt lys, hvorimod en længere berøring


Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktdetaljer:

Den Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar i børstet nikkel er et moderne og stilfuldt valg til enhver indretning. Med sin elegante og slanke udformning er denne væglampe med til at skabe stemning og belysning i ethvert rum.

Data om produktet:

  • Effekt: 9.6W
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 900 lumens
  • Lyskvalitet: Ekstra høj med en RA værdi på 90-95

Denne Nordlux Helva væglampe er dæmpbar, hvilket gør det muligt at skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med sin stærke effekt på 9.6W er den i stand til at lyse op i ethvert hjørne af rummet, og dens 900 lumen sikrer et klart og behageligt lys, der ikke blænder.

Det, der virkelig sætter denne væglampe fra Nordlux i en klasse for sig selv, er dens lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette betyder, at lyset viser farverne meget realistisk og levende, hvilket er ideelt, hvis du ønsker at fremhæve detaljer eller bare ønsker et flot og sprudlende lys.

Lyskvaliteten er så høj, at den er egnet selv i de mest krævende situationer. Uanset om du bruger væglampen til belysning af stuen, soveværelset eller kontoret, kan du være sikker på, at den vil levere et lys, der gør rummet behageligt og hyggeligt.

Den Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar i børstet nikkel er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den eksklusive børstede nikkel finish tilføjer et sofistikeret touch til væglampen, der gør den til et æstetisk tilskud til ethvert rum.

Denne væglampe er enkel at installere og tilslutte til en 230V forsyning. Den leveres med alt, hvad der er nødvendigt, herunder monteringsvejledning og skruer.

Med den Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar i børstet nikkel får du ikke kun et praktisk og funktionelt produkt, men også et stilfuldt og dekorativt element til dit hjem eller arbejdsplads. Skab den ønskede atmosfære og belysning med denne moderne og elegante væglampe.

Lyset
Lysstyrke 900 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 9.6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".