Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, hvid

Nordlux Nordlux

10891-0

New product

Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, hvid Udvid

Helva Night er en moderne og minimalistisk væglampe med integreret LED og 2-trins Moodmaker SceneSelect i form af en touch-switch på selve lampen. Ved første berøring giver lampen lys på fuld styrke (600lm), mens den anden berøring vil aktivere nattelyset. Det nederste lys har mere lumen, når lyset er sat til fuld styrke end når det er indstillet til nattelys. Helva Night har også en høj beskyttelsesgrad, der gør lampen velegnet til fugtige områder som badeværelset.

Helva Nigth har en hukommelses- og nulstillingsfunktion, der giver dig muligheden for at vende tilbage til den sidst brugte indstilling og dette kan styres direkte fra din normale kontakt. Derudover giver væglampen et naturligt lys, RA90, hvilket betyder at LED lyset er mere sikkert.


Læs mere..

DKK 369,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Helva Night Væglampe er en dæmpbar væglampe i smuk hvid farve. Med en effekt på 6.5W kan den tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Denne væglampe har en lysstyrke på 600 lumens, hvilket sikrer et klart og behageligt lys i rummet. Med en ekstra høj lyskvalitet og en RA værdi på 90-95 kan du være sikker på, at lyset forstærker alle farver og viser dem i deres fulde skønhed. Dette skaber en flot og sprudlende atmosfære i rummet.

Lyskvaliteten er så høj, at den er velegnet til selv de mest krævende situationer. Uanset om du bruger væglampen i stuen, soveværelset eller kontoret, kan du være sikker på at få et levende og naturligt lys, der gør det behageligt at opholde sig i rummet i længere tid.

Den Nordlux Helva Night Væglampe har et stilrent og tidløst design, der passer ind i enhver indretningsstil. Den hvide farve giver et rent og elegant udtryk, der vil pryde væggen og tilføje et touch af stil til rummet.

Med dens dæmpbare funktion kan du justere lysstyrken efter behov og skabe den rette atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker et blødt og hyggeligt lys eller et klart og skarpt lys, kan du nemt tilpasse væglampens lysstyrke til dine præferencer og behov.

Samlet set er Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar en alsidig og funktionel lampe, der kombinerer høj lyskvalitet med et stilrent design. Den er perfekt til brug i ethvert hjem eller kontor, hvor du ønsker at skabe en behagelig og æstetisk belysning.

Lyset
Lysstyrke 600 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".