Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, Chrom

Nordlux Nordlux

10892-0

New product

Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, Chrom Udvid

Helva Night er en moderne og minimalistisk væglampe med integreret LED og 2-trins Moodmaker SceneSelect i form af en touch-switch på selve lampen. Ved første berøring giver lampen lys på fuld styrke (600lm), mens den anden berøring vil aktivere nattelyset. Det nederste lys har mere lumen, når lyset er sat til fuld styrke end når det er indstillet til nattelys. Helva Night har også en høj beskyttelsesgrad, der gør lampen velegnet til fugtige områder som badeværelset.

Helva Nigth har en hukommelses- og nulstillingsfunktion, der giver dig muligheden for at vende tilbage til den sidst brugte indstilling og dette kan styres direkte fra din normale kontakt. Derudover giver væglampen et naturligt lys, RA90, hvilket betyder at LED lyset er mere sikkert.


Læs mere..

DKK 369,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, Chrom er en elegangt og moderne væglampe, der vil tilføje stil og funktion til enhver indretning. Med sin dæmpbare funktion kan du nemt justere lysstyrken efter dit behov og skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Med en effekt på 6.5W er denne væglampe energieffektiv og skånsom for miljøet. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du kan nyde det smukke lys uden besvær.

Denne væglampe har også en imponerende lysstyrke på 600 lumens, hvilket sikrer, at du får tilstrækkeligt med lys til dine aktiviteter. Samtidig har den en ekstra høj lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95. Dette betyder, at den giver et levende og naturligt lys, der viser alle farver flot og sprudlende. Denne lyskvalitet er perfekt selv i de mest krævende situationer.

Du kan nemt montere denne væglampe på væggen og placere den, hvor du ønsker. Den passer godt ind i ethvert rum og vil give den rette mængde lys og stil til dit hjem eller kontor.

Med Nordlux Helva Night Væglampe dæmpbar, Chrom får du et kvalitetsprodukt med smukt design og imponerende lysstyrke. Gør dit rum mere indbydende og elegant med denne fantastiske væglampe.

Lyset
Lysstyrke 600 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".