Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, hvid

Nordlux Nordlux

10893-0

New product

Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, hvid Udvid

Hester er en moderne og dæmpbar væglampe med en smuk skygge lavet af mattet glas. Kombinationen af en høj beskyttelsesgrad på IP44 og en 3-trins Moodmaker gør Hester perfekt til at skabe den rette belysning på badeværelset.

Med 3-trins Moodmakeren har du muligheden for at tilpasse Hesters lysstyrke ved brug af din normale kontakt. Et klik på kontakten tænder lyset på 100%, mens to klik sænker lysstyrken til 50%, og et tredje klik tænder for nattelyset. Hester væglampe givet et naturligt lys og er integreret med en hukommelses- og nulstillingsfunktion, der aktiveres efter lyset er blevet tændt og slukket 5 gange.


Læs mere..

DKK 319,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, hvid

Produktet Nordlux Hester Væglampe er en stilfuld og moderne lampe, der leverer både funktionelt og æstetisk lys i dit hjem. Lampens hvide farve giver et rent og minimalistisk udtryk, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Med dens dæmpbare funktion kan du tilpasse lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Denne væglampe tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen både nem og bekvem. Med en effekt på 9.6W er lampen energieffektiv, hvilket betyder, at den ikke kun giver et behageligt lys, men også hjælper med at reducere energiforbruget og spare penge på elregningen.

Lampen har en lysstyrke på 900 lumens, hvilket er tilstrækkeligt til at oplyse et mellemstort rum uden problemer. Den ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer, at farverne vises levende og naturligt. Dette er ideelt til alle slags situationer, hvor det er vigtigt at kunne se farverne i deres sande nuancer, f.eks. ved læsning, arbejde eller makeup.

Nordlux Hester Væglampen er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Den flotte og moderne lampe giver ikke kun et behageligt og velfordelt lys, men er også en smuk tilføjelse til indretningen. Med sin hvide farve og stilfulde udseende passer den perfekt ind i moderne hjem og kan let kombineres med eksisterende møbler og indretningselementer.

Uanset om du ønsker en lampe til at lysne dit arbejdsområde, skabe stemning i stuen eller blot tilføje et dekorativt element til indretningen, så er Nordlux Hester Væglampen et ideelt valg. Kombinationen af dens dæmpbare funktion, høje lysstyrke og lyskvalitet gør den perfekt egnet til alle slags behov og krævende situationer. Forkæl dig selv med denne smukke og funktionelle væglampe, der vil gøre dit hjem endnu mere indbydende og behageligt.

Lyset
Lysstyrke 900 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 9.6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".