Nordlux Kinver 26 Væglampe, Sort

Nordlux Nordlux

10932-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væglampe, Sort Udvid

Enkel og elegant væglampe til udendørs brug udført i lakeret metal. Lampen giver både opadrettet- og nedadrettet lys og er blandt andet ideel til indkørsel eller ved hovedindgangen. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt: 6W

Nordlux Kinver 26 Væglampen er en elegant og stilfuld lampe, som er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med dens sorte farve passer den godt ind i de fleste indretninger og tilføjer et moderne touch til rummet.

Lyskvalitet og spredning

Denne væglampe har en imponerende lysstyrke på 400 lumens, hvilket sikrer et klart og tydeligt lys. Med en spredning på 120 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette gør den ideel til at oplyse større områder uden blinde pletter.

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten, og Nordlux Kinver 26 væglampen skuffer ikke på dette punkt. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer den en høj lyskvalitet, som viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at du kan nyde et naturligt lys, der fremhæver rummets æstetik og gør farverne mere levende.

Installation og strømforsyning

Det er nemt at installere Nordlux Kinver 26 væglampen, da den tilsluttes til en standard 230V strømforsyning. Dette gør det muligt at placere lampen praktisk talt hvor som helst i rummet uden besvær.

Samlet set er Nordlux Kinver 26 Væglampen et stilfuldt og praktisk valg til ethvert rum. Med dens høje lyskvalitet, jævne spredning af lyset og lette installation er den perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære og oplyse rummet på en elegant måde.

Lyset
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".