Nordlux Kinver 26 Væglampe, Sort

Nordlux Nordlux

10932-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væglampe, Sort Udvid

Enkel og elegant væglampe til udendørs brug udført i lakeret metal. Lampen giver både opadrettet- og nedadrettet lys og er blandt andet ideel til indkørsel eller ved hovedindgangen. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Kinver 26 Væglampe, Sort er en elegant og funktionel væglampe, der passer perfekt til enhver indretning. Med sit stilrene design i sort tilføjer den et elegant touch til ethvert rum.

Effekt: Med en effekt på 6W er denne væglampe energieffektiv og samtidig i stand til at producere tilstrækkelig belysning til dine behov.

Tilslutning: Væglampen tilsluttes let til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 400 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller gangen, garanterer Nordlux Kinver 26 Væglampe et optimalt belysningsniveau.

Lyskvalitet: Med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85 opnår denne væglampe en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lampen er i stand til at gengive farverne på en naturlig og ægte måde. Således kan du nyde godt af et flot og klart lys, der viser alle farver i deres fulde skønhed.

Denne væglampe er designet til at opfylde langt de flestes behov for belysning i hjemmet. Uanset om du bruger den til opgavebelysning, stemningsbelysning eller generel belysning, kan du stole på, at Nordlux Kinver 26 Væglampe leverer.

Lyset
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".