Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor, Sort

Nordlux Nordlux

11107-0

New product

Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor, Sort Udvid

Med den nyeste teknologi inden for LED, forener Marina på fineste vis et enkelt og frigjort formsprog. Det resulterer i, at selve lysstyrken retfærdiggøres, og der opnås en yderst æstetisk og effektfuld udendørsbelysning. Designeren, Kaare Bækgaard, har hentet inspiration i det maritime miljø, hvor naturens kræfter kræver velbeskyttet belysning. Lampen kan ikke anbefales til aggressive miljøer med hårdt vejr.


Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv og stilfuld belysning

Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor er den perfekte løsning til dig, der ønsker effektiv og stilfuld belysning til udendørsområder. Med en effekt på 10W får du en kraftig og energibesparende lyskilde, der passer perfekt til både private haver, indkørsler og virksomhedsområder.

Let installation og tilkobling

Du kan nemt tilslutte MARINA FLATLINE PIR Sensor til din 230V forsyning i huset eller virksomheden. Med en standard tilslutning er det en hurtig og enkel proces at få belysning op at køre. Dette gør det nemt for dig at få installeret den ønskede belysning uden besvær.

Fokuseret lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 750 lumens får du en kraftig belysning, der sikrer god synlighed og tryghed i området omkring din bolig eller virksomhed. Det brede spredningsvinkel på 120 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke områder eller blænding af øjet.

Flot og ægte farvegengivelse

Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det er planter, blomster eller bygninger, vil de komme til deres ret med dette naturlige lys. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov for lys.

Samlet set er Nordlux MARINA FLATLINE PIR Sensor et fantastisk valg til alle, der ønsker stilfuld og funktionel belysning til udendørsområder. Med sin effektive lysstyrke, nem installation og naturlige farvegengivelse er det et produkt, der vil forbedre både æstetikken og sikkerheden omkring dit hjem eller virksomhed.

Lyset
Lysstyrke 750 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".