Nordlux MARINA FLATLINE Væg, Hvid

Nordlux Nordlux

11108-0

New product

Nordlux MARINA FLATLINE Væg, Hvid Udvid

Med den nyeste teknologi inden for LED, forener Marina på fineste vis et enkelt og frigjort formsprog. Det resulterer i, at selve lysstyrken retfærdiggøres, og der opnås en yderst æstetisk og effektfuld udendørsbelysning. Designeren, Kaare Bækgaard, har hentet inspiration i det maritime miljø, hvor naturens kræfter kræver velbeskyttet belysning. Lampen kan ikke anbefales til aggressive miljøer med hårdt vejr.


Læs mere..

DKK 449,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv og stilfuld væglampe til indendørs brug

Den Nordlux MARINA FLATLINE Væg i hvid er en moderne og populær løsning til at skabe stemningsfuldt lys i dit hjem. Med en effekt på 10W er den energieffektiv og økonomisk i brug. Lampen tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og kan monteres på væggen i dit valg af rum.

Jævn og lysstyrk fordeling

Med en lysstyrke på 750 lumens og en spredning på 120 grader sikrer MARINA FLATLINE Væg en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får lyst i hele rummet, uden mørke hjørner eller områder med overdreven belysning. Det er ideelt til både arbejdsområder og afslapningsområder.

Høj kvalitet og naturligt lys

Lampen leverer en høj lydkvalitet med en RA-værdi på mellem 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du skal læse, arbejde eller bare slappe af, vil MARINA FLATLINE Væg være et glimrende valg. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer, at ingen farver eller detaljer forsvinder i uklarhed.

Væglampen er designet til indendørs brug og er perfekt til gangarealer, stuer, soveværelser eller kontorer. Den hvide farve passer til enhver indretningsstil og tilføjer et moderne og stilfuldt look til rummet.

Samlet set er Nordlux MARINA FLATLINE Væg i hvid et fantastisk valg for dem, der ønsker en effektiv og stilfuld væglampe til at oplyse deres hjem. Med dens høje kvalitet og jævne fordeling af lys vil den skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Lyset
Lysstyrke 750 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".