Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, kobber

Nordlux Nordlux

11291-0

New product

Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, kobber Udvid

Flot galvaniseret udendørs væglampe i et klassisk design.Væglampen kan forbindes parallelt, og vil passe perfekt til montering i indkørslen, ved indgangen, på terrassen eller i gårdhaven.

Vi anbefaler lamper i kobber til kystnære områder.


Dimensioner
FatningE27 (Pære medfølger ikke)
Højde22 cm
Diameter39 cm
Dybde42,5 cm
MaterialeKobber
Effekt & spænding
Spænding230V
Max watt16W
Andet info

IP Grad

IP54

Flere detaljer

DKK 4.499,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, kobber

Den Nordlux Phoenix væglampe er en stilfuld og moderne lampe, der vil tilføje et elegant touch til ethvert rum. Med dens kobberfinish og slanke design er denne lampe både funktionel og æstetisk tiltalende.

Med en effekt på 14W er denne lampe energieffektiv og vil spare dig for energiomkostninger i længden. Den tilsluttes til 230V forsyning for at sikre en nem installation.

Det imponerende ved denne væglampe er dens lysstyrke på 800 lumens og en høj spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den lyser hele rummet op og eliminerer mørke pletter. Uanset om det er brugt som belysning i stuen, soveværelset eller gangen, vil denne væglampe sikre, at rummet er godt oplyst.

Vedrørende lyskvaliteten har denne lampe en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i deres rigtige nuancer. Uanset om du læser en bog, arbejder ved skrivebordet eller bare slapper af i rummet, vil det naturlige lys fra denne lampe sikre, at du kan se klart og uden øjenbelastning.

Denne lampe opfylder langt de flestes behov for lyskvalitet og giver nok lys til at udføre de fleste opgaver. Den er ideel til både privat og kommercielt brug og kan skabe en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Lyset
Lysstyrke800 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug14W
Spænding230V
Andet info


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".