Nordlux Rold Rund Væglampe, 2x5W, Sort

Nordlux Nordlux

11345-0

New product

Nordlux Rold Rund Væglampe, 2x5W, Sort Udvid

Rold væg er en minimalistisk og stilren lampe fra Nordlux. Den har både lys op og ned og passer flot til fx at oplyse et indgangsparti eller facade.


Lyset 
Kulør 3000K
Lysstyrke 375 lumen
Spredning 125 grader
RA 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED

Højde

Bredde

Fremspring

16 cm.

9 cm.

5,5 cm.

Materiale Metal
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

2x5W

Andet info

IP Grad

IP44

Energimærke E (A-G)

Læs mere..

DKK 429,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Rold Rund Væglampe, 2x5W, Sort

Den Nordlux Rold Rund Væglampe er et stilfuldt og moderne valg til dit hjem. Lampen har en elegant sort farve, der passer godt ind i de fleste indretningsstile.

Lampen har en effekt på 5W, hvilket gør den energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, så du kan nyde det behagelige lys uden besvær.

Med en lysstyrke på hele 380 lumens og en bred spredning på 110 grader, sikrer lampen en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får et behageligt lys uden skygge og kan nyde en optimal belysning i rummet.

Denne væglampe har desuden en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen sikrer et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Du kan derfor være sikker på, at alting ser ud, som det skal - ingen farver vil blive forvrænget under belysningen.

Med sin høje lyskvalitet og behagelige spredning af lys er denne væglampe ideel til de flestes behov. Den kan placeres i forskellige rum i dit hjem, såsom stuen, soveværelset eller kontoret - hvor end du ønsker at skabe en hyggelig og funktionel belysning.

Lyset
Lysstyrke 380 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".