Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Hvid

Nordlux Nordlux

9376-0

New product

Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Hvid Udvid

Explore væglampe fra Nordlux er en lille fin lampe, med et helt enkelt design. Lampen er ideel som sengelampe til børneværelset, teenageværelset, soveværelset eller i sommerhuset.


Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Oplysninger om Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Hvid

Nordlux Explore Væglampe 3W LED er en kraftfuld og stilfuld lyskilde, der vil forbedre belysningen i ethvert rum. Med en effekt på 3W og muligheden for at tilslutte til en 230V strømforsyning, er denne væglampe både energieffektiv og nem at installere.

Denne væglampe har en lysstyrke på 200 lumens og en bred spredningsvinkel på 110 grader. Dette sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset, der lyser rummet op på en behagelig måde. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, garanterer denne lampe, at farverne vises naturligt og ægte. Uanset om du bruger lampen til at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller belyse et arbejdsområde, vil du nyde godt af det klare og lyse lys.

Nordlux Explore Væglampe 3W LED er velegnet til de flestes behov. Den har en tilstrækkelig lyskvalitet til at opfylde de grundlæggende belysningskrav og gengive farver korrekt. Uanset om du har brug for lys til dagligdags aktiviteter, læsning, arbejde eller afslapning, vil denne væglampe give dig det ønskede lys.

Denne væglampe er designet i et stilfuldt hvidt finish, der passer til de fleste indretninger og giver et rent og moderne udseende. Med et slankt design kan den monteres på væggen uden at optage meget plads.

Nordlux Explore Væglampe 3W LED er det perfekte valg, hvis du ønsker en effektiv og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller arbejdsplads. Den kombinerer energieffektivitet, en bred spredning af lys og en høj kvalitet af lys, der vil opfylde dine belysningsbehov.

Lyset
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".