14W/m RGBIC LED strip sæt
20m, IP67, 60 LED pr. meter, 24V, inkl. controller og strømforsyning

12298-0

New product

14W/m RGBIC LED strip sæt - 20m, IP67, 60 LED pr. meter, 24V, inkl. controller og strømforsyning Udvid

20 meter RGBIC LED strip 24V IP67.

Færdigt sæt med kombineret controller og strømforsyning.

Kan styres via app samt fjernbetjening.


Kan klippes for hver hele meter.

RGBIC strip hvor det er muligt at indstille strippen til at lyse forskellige farver på samme tid.

Styres via fjernbetjening og app til din smartphone, hvor du kan vælge mellem mange forskellige lysspil.

Læs mere..

DKK 1.483,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette sæt med RGBIC LED strip er ideelt til at skabe stemningsfuldt lys i ethvert rum. Denne LED strip er 20 meter lang og har en effekt på 14W pr. meter. Sættet inkluderer også en controller, der giver dig mulighed for at justere lysfarven og lysstyrken for at skabe den ønskede atmosfære.

Denne LED strip er designet med et imponerende antal af 60 LED pærer pr. meter, hvilket sikrer en jævn og kraftig belysning. Den har også en høj spredningsvinkel på 120 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt og effektivt i alle retninger. Dimensionerne på LED strippen er 17 x 7 mm, hvilket gør den slank og let at montere i forskellige områder.

En vigtig funktion ved denne LED strip er dens IP67-klassificering, hvilket betyder, at den er vandtæt. Dette gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Du kan bruge LED strippen til at skabe imponerende lysbade på altanen, i haven eller endda i et badeværelse. Dog skal du være opmærksom på, at den ikke kan tåle at være nedsænket i vand i længere perioder.

For at kunne bruge denne LED strip, skal den tilsluttes en 24V strømforsyning. Dette er vigtigt for at sikre, at alle LED pærerne fungerer korrekt og leverer den ønskede belysning. Sættet inkluderer også en controller, der gør det nemt at justere lysindstillingerne og skifte mellem forskellige farver. Med denne controller kan du skabe fantastiske lyseffekter og tilpasse belysningen efter din smag.

Alt i alt er dette 14W/m RGBIC LED strip sæt et fantastisk produkt til enhver dekorativ belysning. Med 20 meter længde kan du let dække store områder, og den imponerende mængde LED pærer sikrer en strålende belysning. Det vandtætte design og den nemme installation gør dette LED strip sæt til et alsidigt valg for både indendørs og udendørs anvendelse.

Lyset
Kulør RGB
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 7 mm.
Bredde 17 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 24V