Restsalg: EGLO udendørs væglampe, 10W, 3000K
Emollio

Eglo Eglo

9303-0

New product

Restsalg: EGLO udendørs væglampe, 10W, 3000K - Emollio Udvid

DKK 380,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


EGLO udendørs væglampe, 10W, 3000K, Emollio

Denne udendørs væglampe fra EGLO er perfekt til at skabe et flot og ægte lys på din terrasse, have eller indkørsel. Med dens effekt på 10W og tilslutning til 230V forsyning, får du en kraftfuld lampe, der er nem at installere.

Med en lysstyrke på 1000 lumens er denne væglampe i stand til at belyse store områder effektivt og klart. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at alle farver bliver vist flot og ægte. Dette naturlige lys er behageligt for øjnene og skaber en behagelig atmosfære i din udendørs omgivelser.

Vores EGLO udendørs væglampe, Emollio, er designet til at opfylde de fleste behov med hensyn til lyskvalitet og effektivitet. Den klare og præcise belysning gør det muligt at nyde dine udendørs aktiviteter selv når det er mørkt.

Med en forventet levetid på op til 25.000 timer, vil denne væglampe tjene dig i mange år fremover. Den er holdbar og kan modstå vind, regn og sne, da den er vejrbestandig og konstrueret til udendørs brug.

EGLO Emollio er den perfekte væglampe til dem, der ønsker at skabe en hyggelig og funktionel udendørs atmosfære. Gør din terrasse eller have mere indbydende og oplyst med denne kvalitetslampe!

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1000 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V