Loftlamper

Loftlamper

215 varer

Når boligen skal indrettes, er der mange ting, du skal tage højde for. Du skal naturligvis have styr på boligens møbler og på at dekorere boligen med diverse smukke genstande. Men belysning af din bolig er mindst lige så vigtigt som både møblering og dekoration, da lyset bidrager til at gøre din bolig funktionel på alle tider af døgnet.

Til det formål findes ikke noget bedre valg end loftlamper. Disse lamper giver dig effektiv og kraftig belysning fra oven, og en enkelt loftlampe kan derfor oplyse et stort område på egen hånd.

Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af loftlamper her hos LEDproff.dk, hvor du har rig mulighed for at finde et par lamper, der passer helt perfekt til dine behov og din smag.

Viser 209 - 215 af 215 produkter

Praktisk ovenlys til alle boligens rum

Loftlamper er praktiske lamper, der kan give dig lys lige netop der, hvor du har behov for det. Loftlamper kan hænges overalt, og du er derfor hverken begrænset af gulvplads eller en ledig vindueskarm. En loftlampe vil således ikke stjæle plads i din bolig, mens den praktiske placering over hovederne på alle sørger for, at lampen giver masser af lys til hele rummet.

Derfor bør alle rum indeholde mindst én loftlampe, da de praktiske lamper er afgørende for at give god belysning, når det er mørkt udenfor. Med en loftlampe kan du sikre brugbart lys i alle situationer, så du kan lave made, arbejde, lege med børnene og meget andet.

Hyggelig belysning på værelser

Loftlamper er praktiske, men de kan også bruges til at skabe en hyggelig stemning i dine rum. En loftlampe behøver ikke være en stor lampe, der sende masser af lys ud i alle retninger, og du har derfor også mange muligheder for at finde en loftlampe til en hyggekrog eller til et andet område, hvor du gerne vil bruge lyset til at skabe en god stemning.

Det kan være i entréen, i et hjørne i spisestuen eller på et værelse, hvor du kan vælge en af vores mindre loftlamper, der passer perfekt over et bord eller over en sofa, hvor det lille lys vil give masser af stemning og hygge.

Det perfekte valg til spisebordet

Når du spiser middag med familien hver dag, og når du har inviteret venner og familie på besøg til en udsøgt madoplevelse lørdag aften, har du naturligvis brug for et kraftigt lys, der kan lyse alle dine lækre retter op.

Her er en loftlampe det helt rette valg, da lampen kan placeres lige over bordet, hvor den ikke tager værdifuld plads på bordet. En loftlampe lige over spisebordet giver masser af klart lys til bordet, så alle kan se hinanden, og så alle har godt lys til at nyde detaljerne i de retter du har forberedt.

Smukke designerloftlamper fra populære brands

Når du køber nye lamper, handler det naturligvis ikke kun om at bringe praktisk belysning ind i din bolig. Lamperne kommer til at blive en synlig del af dit hjem, og derfor skal de naturligvis passe godt ind i den eksisterende indretning.

Heldigvis har du rig mulighed for at bringe både elegance og stil ind i din bolig, når du kigger med blandt udvalget af loftlamper her på siden. Her finder du et stort udvalg af moderne designerloftlamper, der vil bidrage positivt til stilen i dit hjem, og som vil være med til at skabe en både moderne og hyggelig stemning i alle dine rum.

Hvordan monterer man en loftlampe?

En ulempe ved en loftlampe er, at det kræver en smule arbejde at installere den. Det er heldigvis ikke så svært, for du kan klare det på få minutter, hvis du ved, hvordan du skal gribe sagen an. Det er nødvendigt at bore i loftet for at give lampen et stærkt hold, og du skal derfor enten have en boremaskine eller en skruetrækker klar.

Her får du en kort guide til, hvor du monterer en loftlampe:

1.       Mål op: du skal måle op få loftet, så du kan finde ud af, hvor meget ledning du skal bruge til at forbinde din lampe til lampeudtaget.

2.       Monter ledning: afisolere nu din ledning og sæt de forskellige ledninger fast i skrueterminalen. Her skal du bare følge de farver, der er angivet i terminalen, så blå ledning kommer til blå og så videre.

3.       Monter lampe: din lampe skal sættes fast på et bøjlebeslag i loftet. Monter lampen på beslaget, og tilslut så ledningen. Husk at slukke for strømmen til lampeudtaget først.

4.       Forbind lampeudtag: nu skal du forbinde den anden ende af ledningen til lampeudtaget i loftet. Du kan løfte udtagets dæksel af med en skruetrækker, hvorefter du kan tilslutte ledningerne. Her skal den blå ledning forbindes til N, mens den brune ledning skal forbindes til M1.

5.       Montér dækslet over lampeudtaget og prøv nu, om din lampe vil tænde via kontakten.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter