LEDlife hvid skinnespot 30W
CASAMBI dæmpbar, RA90, 170lm/w, 3-faset

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife hvid skinnespot 30W - CASAMBI dæmpbar, RA90, 170lm/w, 3-faset ledlife Udvid

LEDlife hvid skinnespot 30W er en innovativ og energieffektiv belysningsløsning med specielle egenskaber, der sikrer en imponerende lysoplevelse.

Virker med CASAMBI.

  • Imponerende effektivitet: Med en lysudbytte på 170 lumen pr. watt kan dette skinnespot give en kraftfuld og klar belysning med minimalt energiforbrug.
  • Farvegengivelse i topklasse: Den høje Ra-værdi på 90 sikrer, at farverne i rummet gengives nøjagtigt og naturligt, hvilket skaber en behagelig atmosfære.
  • Intelligent dæmpning: Med CASAMBI-teknologi kan du nemt og præcist justere belysningens intensitet efter behov og stemning. Skab den perfekte atmosfære med blot et tryk på din smartphone.
  • Nem installation: Denne skinnespot er kompatibel med 3-fasede skinnesystemer, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Opgrader dine belysningsløsninger med LEDlife hvid skinnespot 30W og oplev enestående effektivitet og fleksibilitet i dit rum.

Læs mere..

  • Varm
  • Via CASAMBI

DKK 1.446,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife hvid skinnespot 30W, CASAMBI dæmpbar, RA90, 170lm/w, 3-faset

Dette produkt er en kraftig og høj kvalitets LED skinnespot, der kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Med en effekt på 30W får du et imponerende lysudbytte. Med en lysstyrke på 5100 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, får du et kontrolleret og præcist lys, der kan dirigere lyset præcist derhen, hvor du ønsker det.

Det LEDlife skinnespot har en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette sikrer, at lyset viser alle farver levende og naturligt, hvilket er ideelt selv i krævende situationer. Med denne høje lyskvalitet får du et flot og sprudlende lys, der virkelig bringer farverne frem.

Et andet vigtigt punkt er, at dette skinnespot er flicker fri eller flimmer fri, hvilket er ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Det er også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videotagning, hvor der er behov for en jævn og stabil lyskilde.

LEDlife skinnespottet er lavet med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift i op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan stole på, at produktet vil vare i lang tid, uden at du oplever, at lysstyrken falder betydeligt. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til den lange levetid af produktet som helhed.

Kulør på lyset:

Du kan få dette skinnespot i en varm hvid kulør på 3000K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det er med til at skabe en hyggelig stemning, som passer perfekt til f.eks. stuer, soveværelser eller restauranter, hvor en behagelig belysning er afgørende.

Dette LEDlife skinnespot er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at bruge produktet indendørs i tørre omgivelser. Det er også vigtigt at nævne, at dette skinnespot leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja, CASAMBI
Lysstyrke 5100 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 30.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Energimærke B (A-G)
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.