V-Tac 60x60 bagbelyst LED panel
36W, hvid kant

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 60x60 bagbelyst LED panel - 36W, hvid kant v-tac Udvid

Flot 60x60 bagbelyst LED panel i højeste kvalitet med hvid kant.

Leverer et flot lys med høj spredning.

Kan sættes direkte op i et 60x60 loft hul eller monteres med en ramme.

Panelet leveres komplet med en ikke dæmpbar driver, som kan tilsluttes 230V.
*Kan ikke gøres dæmpbar

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 231,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Det V-Tac 60x60 bagbelyste LED-panel er en fantastisk belysningsløsning til en bred vifte af anvendelser. Med en effekt på 36W og tilslutning til 230V forsyning, er det både energieffektivt og nemt at installere.

Dette panel er designet til at være bagbelyst, hvilket betyder, at lyset udsendes jævnt fra bagsiden af panelet. Dette skaber ikke kun et minimalistisk og stilfuldt udseende, men det sikrer også en jævn fordeling af lys med en lysstyrke på hele 3960 lumens. Panelets høje spredningsvinkel på 110 grader sikrer, at lyset når ud i hele rummet.

En vigtig faktor ved lyset er dets kvalitet. Dette LED-panel har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en smuk og ægte måde. Du vil opleve, at belyste objekter ser naturlige ud, og farverne vises korrekt. Lyset opfylder langt de flestes behov.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør - Dette valg skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne.

Neutral kulør - Dette valg er ideelt til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, så alle belyste emner fremstår i deres naturlige farver. Dette er særligt vigtigt for kontormiljøer, hvor korrekt farvegengivelse er vigtig.

Med en dimension på 595 x 83 x 595 mm er dette LED-panel kompakt og passer godt ind i forskellige rum og omgivelser. Panelerne har en IP20 rating, hvilket gør dem modstandsdygtige over for støv og berøringer, men de er ikke egnet til anvendelse i våde områder.

Dette LED-panel leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for ekstra pærer eller lamper. Installationen er enkel og bekvem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.3 stk.
25 m22 stk.3 stk.4 stk.6 stk.
100 m24 stk.8 stk.12 stk.19 stk.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke3960 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde83 mm.
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
MaterialeAluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug36W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20
IsoleringsklasseII


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.