V-Tac 60x60 bagbelyst LED panel
36W, hvid kant

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 60x60 bagbelyst LED panel - 36W, hvid kant v-tac Udvid

Flot 60x60 bagbelyst LED panel i højeste kvalitet med hvid kant.

Leverer et flot lys med høj spredning.

Kan sættes direkte op i et 60x60 loft hul eller monteres med en ramme.

Panelet leveres komplet med en ikke dæmpbar driver, som kan tilsluttes 230V.
*Kan ikke gøres dæmpbar

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 266,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette V-Tac 60x60 bagbelyste LED panel er et praktisk og effektivt lysprodukt til forskellige behov. Med en effekt på 36W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, er dette panel ideelt til kontorer, butikker, haller eller endda hjemmet.

Lyspanelet producerer en imponerende lysstyrke på 3960 lumens med en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Lyskvaliteten er også høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde.

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afslappende atmosfære, perfekt til hjemlige omgivelser, mens Neutral hvid er ideelt til effektive arbejdsmiljøer uden blå eller gule toner i lyset.

Dette panel har dimensioner på 595 x 33 x 595 mm og har en IP20 klassificering, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det har desuden en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe ekstra pærer.

Samlet set er dette V-Tac LED panel en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning, der kan opfylde forskellige behov og rummiljøer med sin høje lyskvalitet og valg af kulører.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.3 stk.
25 m22 stk.3 stk.4 stk.6 stk.
100 m24 stk.8 stk.12 stk.19 stk.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 3960 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 33 mm.
Bredde 595 mm.
Dybde 595 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 36W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.