LEDlife G24Q 4,5W LED pære
HF Ballast kompatibel, 360°

LEDlife LEDlife

New product

Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen.

Virker med HF ballast.

Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.

Erstat:

GE Double Biax Series

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 152,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife G24Q 4,5W LED pære, HF Ballast kompatibel, 360°

Denne LEDlife G24Q 4,5W LED pære er designet til at erstatte traditionelle lyskilder og give dig en energieffektiv belysningsløsning. Med en G24 fatning er den nem at installere og passer til de fleste lamper og armaturer.

Data om produktet:
Denne LED pære har en effekt på 4,5W, hvilket giver en lavt strømforbrug og hjælper med at reducere dine energiomkostninger. Med sin G24 fatning kan den let tilsluttes til en Ballast forsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Lysstyrke og spredning:
Med en lysstyrke på 650 lumens kan denne LED pære producere et klart og kraftigt lys, der kan lyse op i et større område. Den har desuden en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter eller skygger.

Høj lyskvalitet:
Denne LED pære har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en høj lyskvalitet. Med denne værdi viser pæren farverne på en flot og ægte måde, hvilket gør den ideel til at belyse rum med behov for en naturlig farvegengivelse.

Lang levetid:
Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan denne LED pære opnå en levetid på op til 30.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke kan du være sikker på, at pæren vil vare i lang tid. Denne levetid er sikret gennem brug af en professionel og driftssikker driver samt god køling, der forlænger levetiden for hele produktet.

Kulør på lyset:
Denne LED pære er tilgængelig i en neutral hvid kulør, hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og uden farveforvrængning.

Dimensioner:
Denne LED pære har dimensioner på 110 x Ø50 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige typer lamper og armaturer.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 650 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Højde 110 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC+Aluminium Køleprofil
Effekt & spænding
Forbrug 4,5W
Spænding Ballast
Spændingsinterval 85-265V AC, 50/60HZ
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.