Halo Design
Baroni Move Anthracite

Halo Design Halo Design

7746-0

New product

Halo Design - Baroni Move Anthracite Udvid

Baroni Move forlænges aftenstunden udenfor, det danske designbrand Halo Design byder på et hav af spændende lampedesigns med høj funktionalitet og æstetik, og høj kvalitet, der er skabt for at tilpasse sig det moderne hjem og behov.
I det brede sortiment findes bordlampen Baroni Move, som er ideel til belysning inde såvel som ude.
Lampen er designet med højglanspoleret topglas, som hviler på en formstøbt akrylinderskærm.
Mange holder af rolige og hyggelige aftenstunder udenfor på altanen, balkonen eller terrassen i sommerhalvåret.
Baroni Move er skabt af den danske designer Michael Waltersdorff, og er en lampe, der ved første øjekast minder om en traditionel stilren bordlampe.
Dog gør lampens mange egenskaber, der bl.
a.
ses i form af ledningsfri LED-belysning, som kan genoplades samt indbygget powerbank, til de ideelle udendørsselskab.
Herved kan du nemlig forlænge tiden i uderummet, mens mørket falder på.
Baroni Move er skabt med en opalfarvet skærm, lampefoden findes i 3 forskellige farver, og så kan man dæmpe lyset med dens indbygget "touch" funktion, hvorved man kan skabe den ønskede stemning.
- Uanset om det er til et mere praktisk formål, eller hvis der ønskes en dæmpet belysning i krogen.
Lampen har indbygget LED-lys og er genopladelig, hvor den med fuld opladning kan lyse i op til 7 timer.
Baroni Move forhandles i hele landet.

Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Baroni Move Anthracite

Baroni Move Anthracite er en del af Halo Designs sortiment af kvalitetsprodukter. Denne lampe er designet med fokus på effektivitet, holdbarhed og æstetik. Den er ideel til brug i både private hjem såvel som kommercielle rum.

Effekt og Lysstyrke

Denne lampe har en effekt på 2W. Selvom det kan virke som en lav effekt, skal det bemærkes, at den er designet med LED af højeste kvalitet. Dette sikrer en lysstyrke op til 170 lumens, hvilket er mere end tilstrækkeligt til de flestes behov. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan forvente et naturligt lys, der forbedrer atmosfæren i ethvert rum.

Lang Levetid

Ved at bruge LED af højeste kvalitet, kan du være sikker på at få en lang og pålidelig driftstid på op til 50.000 timer. Selv efter mange timers brug vil lampen have minimalt fald i lysstyrken. Halo Design har desuden sikret, at produktet er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til produktets lange levetid. Du kan være tryg ved at investere i Baroni Move Anthracite, da den er designet til at holde i mange år.

Mål og Tålelighed

Baroni Move Anthracite har en dimension på 26 x Ø22 mm, hvilket gør den kompakt og alsidig. Den kan let monteres i forskellige rum og passer godt til både moderne og klassiske interiørstile. Desuden er lampen IP44-klassificeret, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Du behøver ikke bekymre dig om at placere lampen i badeværelser eller køkkener, hvor der er visse mængder af fugtighed.

Baroni Move Anthracite er en pålidelig og elegant belysningsløsning, der opfylder dine behov for både effektivitet, lyskvalitet og holdbarhed. Med dens lang levetid og evne til at modstå fugtighed er dette produkt ideelt til enhver bolig eller kommercielt rum. Halo Design har engageret sig i at skabe kvalitetsprodukter, og dette er ingen undtagelse.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 170 lumens
RA >= 81
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 26 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.