Halo Design luplampe
MAGNI bordmodel, indbygget LED, lille, hvid

Halo Design Halo Design

8233-0

New product

MAGNI – bord luplampe i hvid, er en ny smart model som giver god fleksibilitet når man skal se små ting, ja så er det blot at få luppen hen over det.
Der medfølger både en bordfod, samt en clips hvis man hellere vil have den siddende på bordkanten.
Det er integreret LED lys som at placeret rundt langs kanten for at minimere skygger og give mere lys.
den leveres med fleks-arm som giver den perfekte frihed til at vinkle lampen præcist i den retning man ønsker.
Lampen er klar til brug så snart den er pakket ud af æsken.
God fornøjelse med Magni luplampe.
.
Fra Halo Design – Dansk Design.

Læs mere..

DKK 699,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Magni Bordmodel LED-luplampe fra Halo Design

Den lille hvide Magni bordmodel luplampe fra Halo Design er et praktisk og stilfuldt produkt, der er perfekt til alle dine belysningsbehov. Med dens indbyggede LED-belysning og kompakte størrelse er den ideel til at give et klart og jævnt lys over dit arbejdsområde.

Produktspecifikationer

  • Effekt: 6W
  • Lysstyrke: 550 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Forventet levetid: op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 38 x Ø14.5 mm
  • Vandmodstandsdygtighed: IP20 (ikke modstandsdygtig over for vand)

Effektivt og naturligt lys

Denne luplampe sikrer en optimal belysning med dens høje lysstyrke på 550 lumens og bred spredningsvinkel på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så du kan arbejde eller læse uden skarpe skygger eller blænding.

Halo Design har også fokuseret på at skabe en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket gør det ideelt til forskellige typer opgaver.

Lang levetid og driftssikkert design

Halo Design har valgt LED af høj kvalitet til denne luplampe, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift op til 30.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket betyder, at du kan regne med en konstant og pålidelig belysning i mange år.

Produktet er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling. Disse faktorer bidrager til en længere levetid for hele produktet, hvilket gør det til en holdbar og langvarig investering.

Praktisk størrelse og anvendelighed

Med sine dimensioner på 38 x Ø14,5 mm er denne luplampe kompakt og nem at placere på dit bord eller arbejdsområde. Det hvide design passer godt ind i forskellige indretninger og giver et stilfuldt touch til dit rum.

Begrænset vandmodstandsdygtighed

Det er vigtigt at bemærke, at Magni luplampen kun har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør produktet holdes væk fra stærke vandkilder for at undgå skader.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 38 mm.
Diameter 14.5 mm.
Materiale Alu, metal
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.