Halo Design luplampe
MAGNI bordmodel, indbygget LED, stor, hvid

Halo Design Halo Design

8232-0

New product

Halo Design luplampe - MAGNI bordmodel, indbygget LED, stor, hvid Udvid

MAGNI - luplampe i hvidlakeret metal, er en ny smart model hvor der er tilført at det gode og ikke mindst et nyt smart design, lampen giver en super god belysning og ikke mindst er den fleksibel i alle led, en lampe der har et utal af anvendelses muligheder.
Selv luppe har en dioptri på 3 ( forstørrer 3 gange op) når man skal se små ting, ja så er det blot at få luppen hen over det.
Der medfølger beslag til at montere den på bordlanten.
Det er integreret LED teknologi der er benyttet, som giver en fantastisk belysning når man sidder og arbejder og samtidigt er det rigtige valg hvis man ønsker at spare på strømmen.
Med sine blot 8 watt giver den ikke mindre end 760 lumen.
Tænd/sluk knappen er flot placeret på lampehovedet hvor man som oftes har nemmest ved at komme til.

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Halo Design luplampe er en praktisk og stilfuld lampe, der er designet til at opfylde dine behov for belysning. Med sin MAGNI bordmodel og indbyggede LED-lys giver denne lampe en fantastisk belysning til dit arbejdsområde. Den kommer i en stor, hvid størrelse, der gør den velegnet til forskellige miljøer.

Lampen har en effekt på 8W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med en lysstyrke på 760 lumens og en spredning på 120 grader sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset. Du kan derfor nyde et klart og skarpt lys, der oplyser dine omgivelser på den bedst mulige måde.

Den Halo Design luplampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen får farverne til at se flotte og ægte ud. Den naturlige belysning gør lampen velegnet til forskellige formål, f.eks. læsning, håndarbejde eller arbejde ved computeren.

Med brug af LED af højeste kvalitet er denne lampe designet til at have en lang og sikker drift på op til 30.000 timer. Lampen har også en minimalt fald i lysstyrke over tid, hvilket betyder, at du kan regne med lampeens effektivitet i lang tid. Det er også værd at bemærke, at lampen er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket bidrager til lampens lange levetid.

Lampens dimensioner er 76 x Ø22 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere på ethvert bord eller skrivebord. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at lampen er bedst egnet til indendørs brug og bør undgås i våde områder.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 760 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 76 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Energimærke E (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.