Halo Design
New Northern bordlampe Antique copper

Halo Design Halo Design

7743-0

New product

Halo Design - New Northern bordlampe Antique copper Udvid

Ved første øjekast minder NEW NORTHERN om en traditionel stilren bordlampe.
Men den kan meget mere! Den kan bruges inde og ude, den er ledningsfri og med LED, den er opladelig og har tillige en indbygget powerbank (4000mAh) og den kan dimmes med en trinløs ”touch” funktion.
New Northern fås i 3 varianter, med lampefod i matsort, antikmessing eller antikkobber.
Brug den på terrassen, på båden eller i haven.
Den gør sig også fint i hyggehjørnet eller vindueskarmen.
New Northern er skabt af designer Michael Waltersdorff for Halo Design.

Flere detaljer

DKK 799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den nye Halo Design New Northern bordlampe i Antique Copper er et smukt og stilfuldt tilbehør til ethvert hjem. Med sit elegante design og unikke finish tilføjer den et strejf af vintage charme til ethvert rum.

Bordlampen er udstyret med en lysstyrke på 170 lumens. Dette sikrer et klart og behageligt lys, der er ideelt til læsning, arbejde eller hyggestunder. Lyskvaliteten er også bemærkelsesværdig med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne naturligt og præcist.

En af de største fordele ved denne bordlampe er dens brug af LED af den højeste kvalitet. Dette sikrer ikke kun en lang og pålidelig levetid på op til 50.000 timer, men også minimalt fald i lysstyrken over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente, at hele produktet holder i mange år.

Med dimensionerne på 29 x Ø15 mm er denne bordlampe kompakt og let at placere på forskellige borde eller overflader. Den er også IP44-certificeret, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig over for fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til brug i badeværelser eller udendørsområder, hvor den kan tilføje både stil og funktionalitet.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i stuen, et behageligt lys til arbejdsbordet eller blot ønsker at tilføje et strejf af elegance til dit hjem, er Halo Design New Northern bordlampen i Antique Copper et perfekt valg. Dens holdbare og flotte design sikrer, at den vil være en pålidelig lyskilde og et smukt indretningselement i mange år fremover.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke170 lumens
RA>= 81
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde29 mm.
Diameter15 mm.
MaterialeAluminium, Plast
Effekt & spænding
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP44


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.