Halo Design
OFFICE Adjust Light Eyeprotec. USB sort

Halo Design Halo Design

8236-0

New product

Halo Design - OFFICE Adjust Light Eyeprotec. USB sort Udvid

Office Adjusable skrivebordslampe, slim fitt modellem, er det perfekte valg hvis man ikke vil gå på kompromis med lys og kvalitet.
Ikke nok med det men så får man også et smukt design, som mange i dag går efter, nemlig at det bliver et møbel som skal passe ind på kontoret eller hvor man ønsker den placeret.
Der er indbygget eyeprotection samt glarefree, hvilket gør den helt unik til at benytte når man skal arbejde koncentret.
Eyeprotection er en LED teknologi der giver balanche mellem koncentrationsevnen og sine øjne, hvilket giver mindre træthed når man sidder i længere tid.
Man kan også bruge lampen til det lidt mere hyggelige beysning da den kan skifte mellem kelvingraderne, samt justeres i lysstyrken, kan også justeres i højde-vinklen samt fra side til side.
som en lille ekstra detalje er der indbygget USB udgang, så man kan lade sit elektronik udstyr op alt i mens man arbejder.
Smukt design og super lækker kvalitet.
Meget lampe for pengene.

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Det nye Halo Design, OFFICE Adjust Light Eyeprotec er den perfekte løsning til dig, der har brug for et effektivt og behageligt lys på kontoret. Med en effekt på 10W og en lysstyrke på 300 lumens kan du være sikker på, at dette produkt vil opfylde dine behov.

En af de vigtigste egenskaber ved dette lys er dets høje spredning på 150 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du undgår irriterende skygger og får en behagelig arbejdsoplevelse.

Derudover kan du også være sikker på at få en høj lyskvalitet med Halo Design, OFFICE Adjust Light Eyeprotec. Med en RA værdi på 80-85 får du et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Dette er vigtigt, da det sikrer, at du kan se alle detaljer korrekt og undgå øjenbelastning.

Lysets dimensioner er 48 x Ø12 mm, hvilket gør det til en kompakt og praktisk løsning til ethvert kontor. Derudover har produktet en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør du undgå at bruge det i fugtige eller våde omgivelser.

Samlet set er Halo Design, OFFICE Adjust Light Eyeprotec en pålidelig og effektiv lyskilde til din arbejdsplads. Med dens høje lysstyrke, jævne fordeling, høje lyskvalitet og kompakte design er den ideel til langt de flestes behov. So få fat i det i dag, og få glæde af det naturlige og ægte lys det giver dig.

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 35.000 timer
Dimensioner
Højde 48 mm.
Diameter 12 mm.
Materiale Alu
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.