Halo Design
OFFICE Watch + Light Eyeprotection sort

Halo Design Halo Design

8275-0

New product

Halo Design - OFFICE Watch + Light Eyeprotection sort Udvid

Office watch&light skrivebordslampe er det ultimative valg for dem der leder efter en multi-kontor lampe.
En lampe der både har god belysning, smukt design, ur-alarm-temperaturmåler-dato, indbygget USB udgang til opladning af sin mobil tlf eller andet.
Den har desuden eyeprotection samt glarefree, som gør den ideel til koncentreret arbejde.
Og med skift mellem kelvingraderne, samt justerbar lysstyrke og højde-vinklen, er den også perfekt til hyggelig belysning.
Office watch&light skrivebordslampe er den ultimative multi-kontor lampe, der med sit smukke design og super lækre kvalitet, er god til rigtig mange formål.

Læs mere..

DKK 1.099,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design, OFFICE Watch + Light Eyeprotection sort

Halo Design OFFICE Watch + Light Eyeprotection er et innovativt og stilfuldt produkt, der er designet til at skabe et behageligt og produktivt arbejdsmiljø på kontoret eller i hjemmet. Med dette produkt kan du nyde godt af både en praktisk og elegant bordlampe samt en øjenbeskyttelsesfunktion, der reducerer belastningen på dine øjne og forbedrer dit visuelle oplevelse.

Denne lampe har en effekt på 7W og en lysstyrke på 450 lumens med en bred spredning på 150 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til kontorarbejde, hvor et godt oplyst arbejdsområde er afgørende. Lyskvaliteten er også imponerende, med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du arbejder med farver eller læser, giver denne lampe dig den nødvendige kvalitet af lys.

Produktet er udstyret med LED-lys af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Denne holdbarhed er yderligere forbedret af en professionel og driftssikker driver samt en effektiv køling, der forlænger levetiden for hele produktet. Med OFFICE Watch + Light Eyeprotection kan du stole på, at denne lampe vil vare i lang tid uden at miste sin ydeevne.

Produktets dimensioner er 34 x Ø4 mm, hvilket gør det ideelt til skriveborde og arbejdsstationer, hvor plads er vigtig. Lampen har også en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til indendørs brug, men den skal holdes væk fra vand og fugtige omgivelser.

Halo Design OFFICE Watch + Light Eyeprotection sort er den ideelle løsning til alle, der ønsker et pålideligt og funktionelt lysarmatur med øjenbeskyttelsesfunktion. Med sin stilfulde og moderne design vil den også pynte enhver arbejdsplads. Gå ikke på kompromis med din belysning og komfort, invester i denne lampe i dag og oplev forskellen.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 34 mm.
Diameter 4 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.