Halo Design
Vegas Kombi Gulv uplight Dæmper Antique Messing

Halo Design Halo Design

8262-0

New product

og er den perfekte kombination af design og funktion.
Med et klassisk og moderne design, der passer til alle hjem og lejligheder, vil denne lampe skabe en smuk og elegant atmosfære, der vil glæde dine gæster.
Denne elegante lampe fra Halo design vil forvandle dit hjem til et luksuriøst sted.

Læs mere..

DKK 3.299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design, Vegas Kombi Gulv uplight Dæmper Antique Messing

Denne Halo Design, Vegas Kombi Gulv uplight Dæmper Antique Messing er et imponerende lysprodukt med mange fantastiske egenskaber. Den har en effekt på 20W, hvilket gør den yderst energieffektiv og miljøvenlig. Med en lysstyrke på 1600 lumens og en bred spredning på 120 grader er den ideel til at oplyse store områder og sikrer en jævn fordeling af lyset.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved dette produkt er den høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 er det sikret, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov og skaber en behagelig belysning i ethvert rum.

Halo Design har sikret lang levetid og pålidelig drift med dette produkt. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan man forvente en driftstid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Dette kombineres med en professionel og driftssikker driver og god køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele produktet. Du kan derfor have tillid til, at dette produkt vil vare i mange år.

Produktets dimensioner er 180 x Ø40 mm, hvilket gør det nemt at finde en plads til det i ethvert rum. Mens dette produkt er ikke modstandsdygtigt over for vand med en IP20-klassifikation, er det perfekt til indendørs brug, hvor det kan tilføje en stilfuld og elegant belysning til ethvert rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 180 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Lakeret stål med chrom
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.