Halo Design
VEGAS gulvlampe LED 7W 2L B-Stål

Halo Design Halo Design

8263-0

New product

Vegas gulvlampe designet af Michael Waltersdorff, er det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe et smukt og personligt rum.
Den integrerede LED og lysdæmper giver et flot lys, som du kan skrue op og ned alt efter, hvilken stemning du ønsker.
Med en max højde på 140 cm, kan du nemt integrere den i dit rum, uden at det fylder for meget.
Vegas fås i flere farver og modeller, så der er helt sikkert en, der passer til netop dit hjem.

Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Den Halo Design VEGAS gulvlampe LED 7W 2L B-Stål er en moderne og stilfuld lampe, der giver et behageligt og energibesparende lys. Med dens effekt på 7W og en lysstyrke på 560 lumens er den ideel til at skabe en atmosfærisk belysning i ethvert rum.

En af de største fordele ved denne lampe er dens høje spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset når ud til alle hjørner af rummet og skaber en behagelig og ensartet belysning. Dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 er også værd at bemærke. Denne værdi sikrer, at lyset viser alle farverne på en flot og ægte måde. Uanset om du ønsker at læse, arbejde eller bare slappe af, vil denne lampe give dig det naturlige lys, du har brug for.

Lampen er udstyret med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift i op til 30.000 timer. Den minimale nedgang i lysstyrke betyder, at du kan nyde denne lampe i mange år uden at skulle bekymre dig om udskiftning. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan du også forvente en lang levetid for hele produktet. Du kan derfor være sikker på, at du får et holdbart og pålideligt produkt.

Dimensioner

Denne lampe har dimensionerne 140 x Ø10 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige rum og indretninger. Den rene og slanke profil giver et moderne og tidløst udtryk, der passer perfekt til enhver indretning.

IP20 vurdering

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs og ikke i våde omgivelser som f.eks. badeværelser eller udendørsområder.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde140 mm.
Diameter10 mm.
MaterialeLakeret stål med chrom
Effekt & spænding
Forbrug7W
EnergimærkeF (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.