LEDlife Avlslampe 100W LED
Til BSF / soldaterfluer æglægning, IP65, 3 års garanti

LEDlife LEDlife

4195-0

New product

LEDlife Avlslampe 100W LED - Til BSF / soldaterfluer æglægning, IP65, 3 års garanti ledlife Udvid

LEDlife Avlslampe 100W LED - Til BSF / soldaterfluers æglægning.
Specielt spectrum, der giver det højest mulige afkom.

Vi kan levere i mange modeller og styrker.

Læs mere..

DKK 1.783,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 44-46 dage


Effektiv belysning til bekæmpelse af BSF / soldaterfluer æglægning

Mød LEDlife Avlslampen 100W LED - det perfekte værktøj til bekæmpelse af BSF / soldaterfluer æglægning. Med en effekt på 100W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, leverer denne lampe en kraftig og pålidelig belysning til dette specifikke formål.

Optimal lysfordeling og lang levetid

LEDlife Avlslampen har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et større område. Resultatet er en effektiv belysning af områder med BSF / soldaterfluer, hvilket er afgørende for at bekæmpe æglægning.

Med LED af den højeste kvalitet er lang og sikker drift garanteret op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Dette betyder, at du kan stole på, at lampen vil fungere i mange år fremover. En professionel og driftssikker driver samt god køling bidrager til lampens lange levetid og sikrer, at den kan klare udfordringerne ved kontinuerlig brug.

Robust og vejrbestandig design

LEDlife Avlslampens dimensioner er 178 x Ø250 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i forskellige omgivelser. Den lever op til IP65-standarderne, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør lampen velegnet til brug i landbrug, drivhuse og andre udendørsområder, hvor BSF / soldaterfluer ofte findes.

Med en integreret lyskilde er installation og brug af LEDlife Avlslampen nemt og ukompliceret. Lampen er klar til brug lige ud af æsken, så du kan komme i gang med at bekæmpe BSF / soldaterfluer hurtigt og effektivt.

Lang garantiperiode for ekstra tryghed

For at give ekstra tryghed tilbyder LEDlife en 3-årig producentgaranti på denne avlslampe. Dette sikrer, at du er dækket, hvis der skulle opstå problemer eller fejl i produktet i løbet af den første garantiperiode.

Med LEDlife Avlslampen 100W LED kan du være sikker på at have en pålidelig og effektiv løsning til bekæmpelse af BSF / soldaterfluer æglægning. Denne lampe er designet til at levere optimal belysning og har en lang levetid, der sikrer, at den kan klare selv de mest krævende opgaver. Elektriker A/S er stolt af at kunne tilbyde denne kvalitetsavlslampe til dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Hvid/blå
Dæmpbar Nej
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 178 mm.
Diameter 250 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval 180-305V,50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.