myenergi CT CLAMP
5 meter ledning medfølger

V-Tac V-Tac

11941-0

New product

myenergi CT CLAMP - 5 meter ledning medfølger Udvid

Med denne Clamp Terminal kan zappi tage målinger på hovedsikringens fasekabel(er) for at beskytte husets forbrug. overskuddet af egen produktion, men også for udbyttet af dit energisystem (solpaneler eller vindmølle).

Der medfølger 1 CT med zappi som standard, med en ekstra CT kan du også vise udbyttet af dine solpaneler og det kan aflæses på displayet. Det er ikke nødvendigt for korrekt drift også at placere en CT på inverteren. Dette er kun nødvendigt for at få et komplet overblik på displayet (og via HUB'en i appen) over al information om, hvor strømmen kommer fra eller skal hen.

For zappi v1-modeller: Hvis du vil lave en 3-faset måling, skal du bruge 3 CT'er i kombination med harvi - Du kan kun tilslutte 2 terminaler, der er kablet i zappi v1.

For zappi v2-modellerne: Hvis du vil lave en 3-faset måling, kan du tilslutte 3 terminaler direkte (med ledning) og/eller tilslutte 3 (yderligere) terminaler trådløst med harvi

Flere detaljer

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Lyset
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.