Stål gulvlampe med lysdæmper
EGLO BAYA

Eglo Eglo

9865-0

New product

Stål gulvlampe med lysdæmper - EGLO BAYA Udvid

Gulvlampe fra EGLO med en smart drejelysdæmper, som gør det nemt at tænde og slukke samt at justere lysstyrken. 

Lampen er opdelt i 2 forskellige armen, hvoraf den længste er konstant lodret, imens den anden frit kan justeres efter behov. 

 

 


Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Stål gulvlampe med lysdæmper, EGLO BAYA

Denne stål gulvlampe med lysdæmper fra EGLO BAYA er det perfekte valg, når du ønsker at tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem. Med dens moderne design passer den nemt til enhver indretning og skaber en elegant atmosfære i rummet.

19.5W LED - der erstatter 120W: Med en effektiv LED-pære på 19.5 watt erstatter denne gulvlampe energisparende traditionelle lamper på hele 120 watt. Dette betyder, at du sparer energi uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Tilsluttes til 230V forsyning: Denne gulvlampe er nem at tilslutte til den almindelige 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Lysstyrke på 1950 lumens: Med en lysstyrke på imponerende 1950 lumens belyser denne gulvlampe rummet med et klart og kraftfuldt lys. Du kan være sikker på, at hver eneste detalje bliver synlig og at rummet oplyses på bedste vis.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Denne gulvlampe sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fremstår naturligt og ægte, samtidig med at alle farver vises flot og præcist. Du vil opleve en behagelig og behagelig belysning i dit hjem.

Kan dæmpes: Med lysdæmperfunktionen kan du tilpasse belysningen efter dine behov og ønsker. Du kan skabe en hyggelig atmosfære med dæmpet lys eller øge lysstyrken, når du har brug for ekstra belysning. Mulighederne er mange med denne alsidige gulvlampe.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1950 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 19.5W
Erstat 120W
Spænding 230V