V-Tac vandtæt LED pool pære
18W, glas, IP68, 12V, PAR56

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac vandtæt LED pool pære - 18W, glas, IP68, 12V, PAR56 v-tac Udvid

Vandtæt poolpære 18W.

Spænding: 12V.

Materiale: Tykt glas.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 691,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac vandtæt LED pool pære, 18W, glas, IP68, 12V, PAR56

Denne V-Tac vandtætte LED poolpære er et perfekt valg til at oplyse din pool eller havevandfunktioner. Med dens 18W effekt og PAR56 fatning, kan den nemt monteres og skabe et imponerende lys i dit udendørsområde.

Denne spot pære er beregnet til at blive tilsluttet en 12V strømforsyning. Dette gør den sikker at bruge og ideel til udendørs applikationer.

Med en imponerende lysstyrke på 2000 lumens og en bred spredning på 120 grader, kan denne poolpære oplyse store områder med ensartet lys. Dette er perfekt, når du ønsker at skabe en indbydende atmosfære i din pool eller havevandfunktioner.

Denne V-Tac poolpære kommer i en kold hvid nuance med en farvetemperatur på 6500K. Kold hvid belysning giver et klart og køligt lys med en tydelig blålig nuance. Dette gør den velegnet til anvendelser som malerkabinetter, akvarier og speciel dekoration. Selvom denne kulør er mindre populær i Skandinavien, kan den stadig skabe en unik atmosfære i dit udendørsområde.

Denne poolpære har dimensioner på 110 x Ø178 mm, hvilket gør den nem at installere og tilpasse til dine behov. Med dens IP68-klassificering er den fuldstændigt vandtæt og kan være under vand i op til 1 meters dybde uden problemer.

Lyset
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Fatning PAR56
Højde 110 mm.
Diameter 178 mm.
Materiale Tykt glas
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 12V
Spændingsinterval AC/DC:12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.