V-Tac 3D Glas Pendel lampe
Ø25 cm, E27

V-Tac V-Tac

4254-0

New product

Super smart og moderne kugleformet pendel lampe lavet af 3D glas. 

Lampen er utrolig smuk at have hængende i hjemmet, men passer også til offentlige steder som restauranter, cafeér osv. 

Lampen er nem at installere.
E27 fatning. Max 60W pære (pære medfølger ikke, kan tilkøbes)

Dimensioner: 25x10x102 cm.

Flere detaljer

DKK 387,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 3D Glas Pendel lampe er en elegant og stilfuld belysningsløsning til dit hjem. Lampen har en diameter på 25 cm og er udstyret med en E27 stor fatning, der kan rumme en lyskilde med en maksimal effekt på 60W (lysken ikke inkluderet). Med denne lampe kan du skabe et behageligt og hyggeligt lys i ethvert rum.

Produktegenskaber:

  • Mål: 100 x 250 x 1020 mm
  • Max. 60W med E27 stor fatning
  • 5 års producentgaranti
  • IP20-klassificering - ikke modstandsdygtig over for vand

Med en dimension på 100 x 250 x 1020 mm passer denne pendel lampe perfekt ind i ethvert rum og kan nemt monteres i loftet. Det slanke og moderne design giver lampen et stilfuldt udseende, der komplementerer enhver indretning.

Lampen er udstyret med en E27 stor fatning, som giver dig mulighed for at vælge forskellige typer lyskilder efter dine præferencer og behov. Vær opmærksom på, at lyskilden ikke er inkluderet i pakken.

Du kan være sikker på produktets kvalitet, da producenten tilbyder en 5 års producentgaranti. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at lampen vil give dig mange års pålidelig belysning.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den placeres indendørs og ikke udsættes for fugtige omgivelser.

Samlet set er denne V-Tac 3D Glas Pendel lampe en stilfuld og modern belysningsløsning til dit hjem. Med dens justerbare højde og elegante design vil den helt sikkert tilføje en særlig touch til ethvert rum.

Lyset
Dimensioner
FatningE27
Højde250 mm.
Bredde100 mm.
Dybde1020 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
ForbrugMax. 60W
Spændingsinterval220-240
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.