LED lysterapi lampe med timer/alarm
18W, hvid/blå, 10.000 LUX, indbygget batteri

3530-0

New product

LED lysterapi lampe med timer/alarm - 18W, hvid/blå, 10.000 LUX, indbygget batteri Udvid

Super flot lysterapi lampe i hvid på 18W.

Lampen har indbygget batteri, så den kan være tændt i op til 2 timer uden at være sat til strøm.

Starter hurtigt op, og har et flot og jævnt lys.
Lyset er uden flimmer og UV.

Vælg mellem hvidt lys op til 10.000 lux, og blåt lys 475NM.

Kan indstilles til 10 forskellige lysstyrker, alt efter behov.

Indbygget digitalur, med mulighed for at indstille en timer i 5 minutters intervaller, maks. 60 minutter.

Kan også bruges som alarm/vækkeur hvor lyset tændes 30 minutter før alarmen ringer. Lyset skrues trinvist op i intensitet, for at simulere en solopgang.

Dette giver en blid og rolig opvågning, så du føler dig mere frisk og udhvilet og er klar til dagens udfordringer.

Display størrelse: 145 x 205 mm
Produkt størrelse: 285 x 175 x 30 mm
Ledningslængde: 140 cm.

Læs mere..

DKK 853,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne LED lysterapi lampe er en kraftfuld og effektiv løsning til behandling af sæsonbetinget affektiv lidelse (SAD), bedre kendt som vinterdepression. Med en effekt på 18W leverer den lysintensiteten på 10.000 LUX, hvilket gør den ideel til at bekæmpe de negative symptomer, der opstår på grund af mangel på naturligt lys i vintermånederne.

Lyset fra denne lampe er specielt designet til at efterligne det naturlige dagslys, hvilket kan forbedre humør og energiniveau. Den blå og hvide belysning giver en beroligende og opfriskende effekt, der kan hjælpe brugerne med at overvinde træthed og nedtrykthed.

Denne lampe er udstyret med en praktisk indbygget timer og alarmfunktion, der gør det let at styre behandlingstiden. Du kan indstille lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, så du kan opnå den mest effektive behandling. Denne funktion er især nyttig for travle brugere, der har behov for en pålidelig og bekvemt lyskilde.

Lampebelysningen er blevet optimiseret for at være flicker free, hvilket betyder, at der ikke er nogen irriterende flimren eller stroboskopisk effekt. Dette gør den ideel til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor en konstant og jævn belysning er afgørende for at opnå professionelle resultater.

Desuden er denne lysterapi lampe udstyret med et indbygget batteri, hvilket gør den transportabel og nem at bruge overalt. Batteriet har en lang levetid, så du kan bruge lampen i timevis uden at skulle bekymre dig om opladning. Dimensionerne på 175 x 285 x 30 mm gør lampen kompakt og let at opbevare eller tage med på farten.

Så hvis du leder efter en effektiv måde at bekæmpe vinterdepression og forbedre dit velbefindende, er denne LED lysterapi lampe med timer/alarm et perfekt valg for dig. Med dens høje lysintensitet, flimmerfrie belysning og praktiske funktioner kan du nyde godt af lysbehandlingens fordele, når det passer dig bedst.

Dimensioner
Højde 285 mm.
Bredde 175 mm.
Dybde 30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W