Nordlux Omari bordlampe, 3,2W, 320lm, hvid

Nordlux Nordlux

11254-0

New product

Nordlux Omari bordlampe, 3,2W, 320lm, hvid Udvid

Omari har lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede bordlampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper. Sæt den ved siden af din seng, så du får et funktionelt lys, som du nemt kan justere efter dine behov.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (Touch)
Lysstyrke 320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 40 cm.
Længde 15,5 cm.
Bredde 10 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 449,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Oplysninger om Nordlux Omari Bordlampe:

Denne hvide Nordlux Omari bordlampe er et stilfuldt og funktionelt lyspunkt til dit hjem. Med et forbrug på 3,2W og en lysstyrke på 320 lumens, tilbyder den tilstrækkelig belysning til de fleste behov.

Bordlampen tilsluttes let til en 230V strømkilde, hvilket gør den nem at installere i dit hjem. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, er dette produkt designet til at give et naturligt lys, der viser farverne på en flot og autentisk måde. Dette sikrer en behagelig og æstetisk belysning i ethvert rum.

Bordlampen har en beskyttelsesgrad på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til indendørs brug og anbefales ikke til områder, hvor der er risiko for fugt eller vand.

Med sit enkle og moderne design passer Nordlux Omari bordlampen ind i enhver indretningsstil. Den hvide farve giver et rent og tidløst look, der let kan kombineres med andre møbler og dekorative elementer i dit hjem.

Udover at være praktisk og funktionel tilbyder denne bordlampe også en energieffektiv løsning. Med en effekt på kun 3,2W kan du nyde godt af godt lys uden at gå på kompromis med energiforbruget.

Samlet set er Nordlux Omari bordlampen et pålideligt og stilfuldt valg til ethvert rum, der har brug for ekstra belysning. Med dens enkle design, høje lyskvalitet og nem installation er denne lampe et ideelt supplement til dit hjem.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".