Nordlux Trinidad bordlampe E27, Bambus

Nordlux Nordlux

11478-0

New product

Nordlux Trinidad bordlampe E27, Bambus Udvid

Trinidad serien er fremstillet i det smukke og naturlige materiale bambus, som bringer naturen ind i indretningen på fineste vis. Det flettede gittermønster af bambus er håndlavet og giver et dekorativt lysmønster i rummet, når lyset bryder igennem de flettede bambusstrå, og skaber dermed en varm og hyggelig stemning.

Trinidad bordlampe spreder et blødt diffust lys i alle retninger og er derfor ideel som hyggebelysning i stuen eller soveværelset. Med sit simple og naturlige udtryk passer den ind i de fleste hjem.


Dimensioner
Fatning E27 (Lyskilde med følger ikke)

Højde

25 cm.

Længde 19 cm.
Bredde 19 cm.
Ledningslængde 150 cm.
Diameter 19 cm.
Materiale

Bambus

Effekt & spænding
Spænding 230V

Max Watt

15W LED

Andet
IP grad IP20

Læs mere..

DKK 299,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.



Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".