Nordlux Leo To-Go Led Solar, Natur

Nordlux Nordlux

9398-0

New product

Nordlux Leo To-Go Led Solar, Natur Udvid

Med et organisk, naturligt design, et praktisk håndtag og soldrevet lys er Leo perfekt til at lyse din have, terrasse eller balkon op. Den buede form i bambus giver et blødt og naturligt udseende, der er perfekt til varme sommernætter. Stil den trådløse lampe lige der, hvor du har brug for den – så tænder den automatisk, når mørket falder på. Leo er designet af de danske designere Says Who.


Læs mere..

DKK 969,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og miljøvenlig belysning med Nordlux Leo To-Go Led Solar

Denne smarte udendørs belysningsløsning er perfekt til dig, der ønsker en effektiv og miljøvenlig måde at belyse din gårdhave eller have. Nordlux Leo To-Go Led Solar er udstyret med en solcellepanel, der gør det muligt at oplade lyset ved hjælp af solenergi. Dette betyder, at du ikke er afhængig af el-nettet og kan placere lyset hvor som helst uden begrænsninger.

Med en effekt på 4W og en lysstyrke på 300 lumens, sikrer Nordlux Leo To-Go Led Solar et kraftfuldt lys i din udendørs område. Den høje spredning på 240 grader gør det muligt at få en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke områder eller skarpe lyspletter. Dette giver dig den perfekte belysning til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til udendørs begivenheder eller en afslappende aften på terrassen.

En vigtig faktor for enhver belysning er lyskvaliteten, og Nordlux Leo To-Go Led Solar skuffer ikke. Med en RA værdi på 80-85 sikrer dette produkt et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og autentisk måde. Uanset om du nyder en romantisk middag under stjernerne eller ønsker at fremhæve de smukke farver i din have, er lyskvaliteten i Nordlux Leo To-Go Led Solar tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

Det bedste er, at denne belysningsløsning er utrolig nem at installere og bruge. Med solcellen panel på toppen af lampen, kan du blot placere Nordlux Leo To-Go Led Solar et sted med direkte sollys i løbet af dagen. Lyset oplades automatisk, og om aftenen vil du nyde den skønne belysning, uden at skulle bekymre dig om strømforbrug eller ledninger. Ligesom de fleste udendørsprodukter skal du tage hensyn til vejr og vind. Men med et solidt og holdbart design, er Nordlux Leo To-Go Led Solar bygget til at modstå de fleste vejrforhold.

Så hvis du vil have en smuk og effektiv udendørs belysning, der er både miljøvenlig og nem at bruge, er Nordlux Leo To-Go Led Solar det perfekte valg for dig. Med dens kraftige lys, jævne fordeling og høje lyskvalitet, kan du skabe den perfekte atmosfære i din have eller på din gårdhave og nyde de lyse sommernætter eller hyggelige vinteraftener udendørs.

Lyset
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".