Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

10773-0

New product

Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Børstet nikkel Udvid

 

Don er en serie af Smart-indbygningsspots, der kan tilpasses via Nordlux-appen på din smartphone, tablet eller ved hjælp af Nordlux Smart-fjernbetjeningen. Du kan dæmpe lyset, indstille farvetemperaturen fra kold til varm hvid eller vælge mellem millioner af farver, så du får den helt rigtige stemning. Den høje IP-bedømmelse (IP65) gør spotten velegnet til badeværelser eller andre fugtige områder. Der er mulighed for parallel forbindelse (op til 15 indbygningsspots).


Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Don Smart er en smart lyspære, der giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine behov og skabe den perfekte atmosfære i dit rum. Denne lyspære har en moderne børstet nikkel finish, der passer til enhver indretningsstil.

Effektiv lysstyrke

Med en effekt på 4.8W og en lysstyrke på 320 lumens giver Nordlux Don Smart dig et behageligt og funktionelt lys. Du kan justere farvetemperaturen mellem 2700-6500K, hvilket betyder, at du kan skifte mellem varmt hvidt lys til køligt hvidt lys, alt efter dit humør eller den ønskede atmosfære.

Høj lyskvalitet

Denne lyspære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises flot og ægte. Du vil opleve, at alle farver fremstår naturligt og levende, hvilket gør lyspæren egnet til de flestes behov.

Smart funktion

Nordlux Don Smart er en smart lyspære, som kan styres via en smartphone eller stemmekontrol, når den er forbundet til en kompatibel smart home-enhed. Du kan nemt ændre lysstyrken, justere farvetemperaturen og skifte mellem forskellige farver med et enkelt tryk på din telefon eller ved blot at give en kommando til din stemmeassistent.

Nem installation

Installationen af Nordlux Don Smart er hurtig og nem. Du skal blot skrue lyspæren i en standard E27 fatning, og så er du klar til at nyde den smarte og fleksible belysning. Der er ingen krav til yderligere installation eller opsætning.

Skab den perfekte belysning i dit hjem

Med Nordlux Don Smart får du mulighed for at tilpasse belysningen efter dine præferencer. Uanset om du ønsker en hyggelig atmosfære til afslapning eller et skarpt lys til præcisionsarbejde, kan denne lyspære give dig den rette belysning. Skab et personligt og funktionelt lys i dit hjem med Nordlux Don Smart.

Lyset
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.8W


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".