Nordlux Drop Væglampe, LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10783-0

New product

Væglampe i sort med indbygget ledpære fra Nordlux. Lampen har en lang flexarm og er derfor ideel som sengelampe - også til elevationssenge. Pæren er på 3W - 130 lumen. 5 års garanti


Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

  • Effekt: 3W
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 135 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Nordlux Drop Væglampen er en moderne og stilfuld LED-væglampe, der kommer i en smuk hvid farve. Med dens effekt på 3 watt er den ideel til at skabe hyggelig belysning i ethvert rum i dit hjem. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen super simpel og bekvem.

Det mest bemærkelsesværdige ved denne væglampe er dens lysstyrke på 135 lumens og dens høje spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det nemt at opnå den ønskede belysning i hele rummet. Uanset om du ønsker et blødt og afdæmpet lys eller et klart og kraftfuldt lys, vil Nordlux Drop Væglampen kunne levere det.

Lyskvaliteten på denne væglampe er også værd at bemærke. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der på smukkeste vis viser alle farverne omkring sig. Du kan derfor være sikker på, at alle genstande og materialer vil fremstå flotte og ægte i lyset fra denne lampe. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov, hvad angår belysning i hjemmet.

Nordlux Drop Væglampen er ikke blot en praktisk belysningsløsning, men også en stilfuld dekoration til væggen. Med dens minimalistiske design passer den elegant ind i ethvert moderne indretningstema. Du kan bruge den som en enkeltstående lampe eller kombinere flere sammen for at skabe en kunstnerisk og unik belysning på din væg.

Så hvis du leder efter en væglampe, der både kan tilføre dit hjem en hyggelig atmosfære og samtidig opfylde dine krav til lyskvalitet og design, er Nordlux Drop Væglampen det perfekte valg.

Lyset
Lysstyrke 135 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".