Nordlux Drop Væglampe, LED, Sort

Nordlux Nordlux

10782-0

New product

Nordlux Drop Væglampe, LED, Sort Udvid

Væglampe i sort med indbygget ledpære fra Nordlux. Lampen har en lang flexarm og er derfor ideel som sengelampe - også til elevationssenge. Pæren er på 3W - 130 lumen. 5 års garanti


Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet

  • Effekt: 3W
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 135 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Den Nordlux Drop væglampe er et smukt LED-lysdesign i sort. Denne væglampe er ideel til at skabe hyggelig belysning i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 3W sikrer den en behagelig og energibesparende belysning.

Denne lyskilde tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den let at integrere i dit eksisterende elektriske system. Den er designet til at have en lysstyrke på 135 lumens, hvilket er tilstrækkeligt til at lyse et mindre område op.

Dens brede spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke områder. Dette gør den velegnet til rum, hvor du har brug for en bred og ensartet belysning som f.eks. i gangen, i stuen eller på kontoret.

En vigtig funktion ved denne væglampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at farverne omkring dig ser realistiske og naturlige ud. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og gør denne væglampe til et godt valg, uanset om du har behov for funktionel belysning eller ønsker at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Samlet set er Nordlux Drop væglampen et stilfuldt og funktionelt valg med sit flotte sorte design og høje lyskvalitet. Det er en pålidelig lyskilde, der giver dig mulighed for at nyde både det visuelle aspekt og energibesparelsen ved LED-belysning.

Lyset
Lysstyrke 135 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".