Nordlux Fuse Spyd, Galvaniseret stål

Nordlux Nordlux

10862-0

New product

Nordlux Fuse Spyd, Galvaniseret stål Udvid

FUSE er perfekt at sætte sammen med lounge-møblerne i haven. FUSE skaber en hyggelig stemning og kan placeres præcis dér, hvor du ønsker lys. Design by Bønnelycke mdd. Nordlux Fuse er designer Bønnelycke’s hyldest til Vesterhavet, med lampens rå udtryk og rene linjer. Havelampen med spyd kan placeres og flyttes hurtigt og enkelt. Hertil kan der købes en fodplade sådan havelampen kan laves om til en gulvlampe, foreksempel til terrassen.

Den galvaniserede overflade gør lampen modstandsdygtig i det nordiske klima. Vi anbefaler lamper i galvaniseret stål til kystnære områder.

Du  kan osse tilkøbe fod til denne lampe den finder du her - KLIK HER


Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Tilsluttes til 230V forsyning
Effekt & spænding
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".