Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, hvid

Nordlux Nordlux

11252-0

New product

Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, hvid Udvid

Omari har lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede gulvlampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper på lampehovedet. Stil den i et hyggeligt hjørne eller ethvert andet sted, hvor du har brug for et funktionelt lys, der let kan justeres til dine behov.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (Touch)
Lysstyrke 2x320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 141 cm.
Længde 20,6 cm.
Bredde 20 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 2x3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 799,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Nordlux Omari guvlampe, 2x3,2W, 320lm, hvid

Denne guvlampe fra Nordlux er en elegant og moderne løsning til belysning af dit hjem. Med sit minimalistiske design passer den perfekt ind i enhver indretning.

Lampen har en effekt på 3W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning. Dette gør det praktisk at placere lampen, hvor du ønsker, uden at skulle tænke på ekstra installationer.

Med en lysstyrke på 320 lumens giver denne guvlampe et behageligt og klart lys. Det høje RA-værdi på 80-85 sikrer en flot og ægte gengivelse af farverne omkring dig. Dette betyder, at objekter og omgivelser vil se naturlige og smukke ud under lampens lys. Uanset om du bruger den til læsning, arbejde eller hyggebelysning, vil lampen opfylde dine behov med dens gode lyskvalitet.

Du skal være opmærksom på, at lampen kun er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør ikke bruges i vådrum, såsom badeværelser eller udendørsområder.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".