Nordlux Harlow 60X30 3-Step, Hvid

Nordlux Nordlux

10881-0

New product

Nordlux Harlow 60X30 3-Step, Hvid Udvid

Harlow er et firkantet loftslys i et ultratyndt design med baggrundslys. Du kan indstille lyset med tre-trins-Moodmaker™-dæmperen på den almindelige vægkontakt. Velegnet til fugtige områder såsom badeværelset på grund af den høje IP-bedømmelse (IP54).


Læs mere..

DKK 699,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Harlow 60X30 3-Step er en moderne og stilfuld loftlampe, der vil tilføje et elegant touch til enhver indretning. Lampen leveres i en smuk hvid finish, der passer perfekt til lyse og minimalistiske rum.

Lampen tilsluttes let til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen problemfri. Du kan nemt placere den i stuen, soveværelset, køkkenet eller hvor som helst, hvor du har brug for ekstra belysning.

Vigtige data

  • Lydstyrke: 2400 lumen
  • Lyskvalitet: 80-85 RA-værdi

Nordlux Harlow 60X30 3-Step er designet med høj lyskvalitet, der sikrer et naturligt og behageligt lys. Den høje RA-værdi på 80-85 betyder, at lampen viser alle farverne klart og ægte. Du vil kunne nyde en flot og præcis farvegengivelse i ethvert rum.

Med en lysstyrke på 2400 lumen er lampen i stand til at lysse et værelse op med tilstrækkelig belysning. Du vil kunne opnå en klar og veloplyst atmosfære, der opfylder de flestes behov for funktionelt eller stemningsfuldt lys.

Nordlux Harlow 60X30 3-Step er et pålideligt produkt af høj kvalitet. Med dens moderne design og enkel installation vil den give dig et stilfuldt og behageligt lys i mange år fremover. Giv dit rum et løft med denne smukke loftlampe.

Lyset
Lysstyrke 2400 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".