Nordlux MARLEE Bad LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11112-0

New product

Nordlux MARLEE Bad LED, Hvid Udvid

Marlee er det perfekte lys til badeværelsesspejlet og har et slankt, rektangulært design. Det er let at montere på et skab, på spejlet eller på væggen. Giver et behageligt, men praktisk, nedadvendt lys. Den høje IP-bedømmelse (IP44) gør det velegnet til badeværelset eller andre fugtige områder.


Læs mere..

DKK 329,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Tilslutningen til 230V forsyning gør det nemt og praktisk at installere Nordlux MARLEE Bad LED i dit badeværelse. Du skal blot tilslutte det til den eksisterende strømforsyning for at få det til at fungere.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 120 grader er dette produkt designet til at sikre en jævn fordeling af lyset i hele badeværelset. Dette betyder, at du får optimal belysning, uanset hvor du placerer lampen.

Et af de mest imponerende træk ved Nordlux MARLEE Bad LED er den ekstra høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 90-95 kan du være sikker på, at dette produkt vil give dig et levende og naturligt lys, der viser alle farver på en flot og sprudlende måde. Den høje lyskvalitet gør også, at dette produkt er egnet til selv de mest krævende situationer, hvor præcision i farvegengivelsen er vigtig.

Denne lampe er specielt designet til badeværelsesbrug, hvor god belysning er afgørende. Med Nordlux MARLEE Bad LED kan du nemt opgradere belysningen i dit badeværelse og få en behagelig og funktionel atmosfære.

Lyset
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".